18 / 04 / 2024

İskenderun Valilik çalışma ofisindeki çalışmalar tamamlanıyor!

İskenderun Valilik çalışma ofisindeki çalışmalar tamamlanıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Valilik çalışma ofisindeki çalışmaların kısa bir süre tamamlanacağını belirtti.




İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Valilik çalışma ofisindeki çalışmaların kısa bir süre tamamlanacağını belirtti. Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Deniz Müzesi yanında restorasyonu tamamlanmak üzere olan Valilik çalışma ofisinde incelemelerde bulundu.


İSKENDERUN’A BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ


Hatay Valisi Ata çalışmalar hakkında bilgiler alarak,” İskenderun’un Hatay’ın en büyük ilçesi olmasının yanı sıra Türkiye’nin önde gelen büyük ilçelerinden biridir. Zaman zaman İskenderun’a geliyor bölgede yapılan çalışmaları denetliyoruz. İlçenin sahip olduğu potansiyeli daha da ileri seviyelere taşımak için gayret gösteriyoruz. İskenderun çalışma ofisinde de halkımıza hizmet noktasında halkımıza hizmet etme noktasında projeleri hızlıca tamamlamak için Valilik olarak azami gayret göstereceğiz “dedi.


KISA BİR SÜRE SONRA TAMAMLANACAK


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise ,”Hatay Valimiz Sayın Erdal Ata ile birlikte Valiliğe tahsis ettiğimiz İskenderun Çalışma Ofisinde incelemelerde bulunduk. Yapılacak son düzenlemeler ile birlikte Sayın Valimiz haftanın belirli günlerinde çalışmalarını İskenderun'da sürdürecek. Memleketimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.




İskenderun Belediyesi


Geri Dön