29 / 03 / 2024

İsmail Hakkı Edebali: Kentsel dönüşümü vatandaşın da rızasını alarak yapacağız!

İsmail Hakkı Edebali: Kentsel dönüşümü vatandaşın da rızasını alarak yapacağız!

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Yıldırım Belediye Başkanlığı görevini kazanan İsmail Hakkı Edebali koltuğuna oturdu. Özgen Keskin'den görevi devralan Edebali, "Yıldırım gözbebeğimiz, Yıldırım'ı geleceğe hep birlikte taşıyacağız" dedi...



30 Mart yerel seçimlerinden sonra Yıldırım Belediye Başkanlığı görevini kazanan İsmail Hakkı Edebali koltuğuna oturdu. Özgen Keskin'den görevi devralan Edebali, "Yıldırım gözbebeğimiz, Yıldırım'ı geleceğe hep birlikte taşıyacağız" dedi. 


Yıldırım Belediye Başkanlığı görevini almaya hak kazanan İsmail Hakkı Edebali, koltuğuna oturdu. Önce, meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını alan Yıldırım Belediye Başkanı Edebali,daha sonra da Yıldırım Belediyesi'nde düzenlenen törenle görevi Özgen Keskin'den devraldı. Siyasi kimliklerini bırakarak, 700 bin kişini sorumluluğunu üzerlerinde taşıdığını vurgulayan Edebali, "Yıldırım gözbebeğimiz, Yıldırım'ı geleceğe hep birlikte taşıyacağız" dedi .Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası önünde yapılan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve AKP İl Başkanı Cemalettin Torun ile birlikte yüzlerce kişinin katıldığı törende, eski başkan Özgen Keskin, görevi ve belediyenin mührünü yeni başkan İsmail Hakkı Edebali'ye alkışlar eşliğinde devretti. Görevi gönül huzuru içinde devrettiğini belirten Keskin, yeni Başkan Edebali'den kentsel dönüşüm ve Cumalıkızık projelerini sürdürmesini istedi. 


"YILDIRIM'I GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ"... 


Yıldırım Belediye Başkanlığı görevini devralan İsmail Hakkı Edebali de, iki dönem görev yapan Özgen keskin'e teşekkür ederek, kendisini tecrübesinden faydalanacaklarını söyledi. 


Bundan böyle hedeflerindeki ideal şehri oluşturmak için birlikte sistemli, prensipli ve özverili bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Başkan Edebali, "Artık yeni bir dönem başlıyor. Yeni dönemde Yıldırım'ı geleceğe taşıyacağız. Üzerimizdeki yükümlülük ağır 700 bin insanın sorumluğunu taşıyoruz ve bunu bilincinin farkında olarak siyasi kimliğimizi bırakarak, artık yeni dönemde Yıldırım'ı geleceğe taşımak ve marka şehir haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Yıldırım bizim gözbebeğimiz. 


Biz de yeni ödemde Yıldırım'a gözümüz gibi bakacağız" diye konuştu. Önemli projelerin süreceğini de altını çizen Edebali, "İnsanı referans alan bir kentsel dönüşüm anlayışını hayata geçireceğiz. Kentsel dönüşümü etap etap, zamana yayarak vatandaşın da rızasını alarak yapacağız. Sadece Cumalıkızık'ı değil, tüm kızık mahallelerini Osmanlı çizgileri ve günümüzün modern çizgileriyle buluşturarak, geleceğe taşıyacağız" dedi.



Bursa Hayat Gazetesi 


Geri Dön