23 / 04 / 2024

İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım projelerini anlattı!

İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım projelerini anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ""Biz, daha iyi, daha yaşanabilir bir Yıldırım ve daha mutlu bir Yıldırım için sadece kendimizle yarışıyoruz" dedi.



Yunus Emre Spor Kompleksi'nde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ev sahipliğinde düzenlenen iftara; Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım İlçe Müftüsü Osman Şen, İlçe Jandarma Komutam Binbaşı Ferhat Aydın eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Erdem Saker, eski bakan ve milletvekili Turhan Tayan, ve çok sayıda davetli katıldı. 

29 yıllık tarihi boyunca Yıldırım Belediyesi'ne emeği geçenlerle bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Edebali, "Yıldırım'da taş üstüne taş koyan, ilçenin geleceği için iyi bir sözü bulunan herkese vefa borcumuz var. Yıldırım, hepimizin ortak paydasıdır" dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık ise "Yıldırım'ı farklı yapan bu birlik beraberlik ruhu. Bu ruh bize çok daha büyük başarılar kazandıracak" diye konuştu. 

SADECE KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ

Yeni Yıldırım'ı inşa ederken hiçbir kurum ve kuruluşla rekabet etmediklerine de işaret eden Başkan Edebali, "Biz, daha iyi, daha yaşanabilir bir Yıldırım ve daha mutlu bir Yıldırım için sadece kendimizle yarışıyoruz. Eğer bugünümüz dünden iyiyse başarılıyız demektir" ifadelerini kullandı. 

Yıldırım'a geçmişte ve bugün hizmet edenlerle bir sofrada buluşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydm da "Yıldırım değişiyor, gelişiyor. Adeta kabuğunu kırıyor. Kısa süre öncesine kadar, kaçak yapılaşmayla, aşırı göç ile anılan Yıldırım, şimdi kentsel dönüşümle, şehir meydanları ile spor kompleksleriyle, kültür sanat etkinlikleri ile konuşuluyor" dedi. 




Bursa Hakimiyet


Geri Dön