24 / 04 / 2024

İsmet Ergül ve Hasan Rahvalı Gentleman Ödülü aldı!

İsmet Ergül ve Hasan Rahvalı Gentleman Ödülü aldı!

DÜNYA Grubu bünyesinde yayınlanan erkek lüks yaşam dergisi Gentleman’ın ödülleri sahiplerini buldu. 12 Kasım’da Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen ödül gecesine Türk iş dünyasının önd



 Gecenin onur konuğu olan Bülent Eczacıbaşı’na “Yaşam Boyu Gentleman Onur Ödülü” verildi. Gecede ayrıca Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince ve reklam dünyasının önde gelen isimlerinden Alinur Velidedeoğlu, “hayatımın unutulmaz yılı” konulu bir konuşma yaptı. Gentleman Dergisi ile birlikte yayımlanan Ladies Dergisi’ne kapak olan Hey Group Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş’a En İyi Kadın Kapak Ödülü verilirken, En Neşeli Kapak Ödülü Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’na verildi. En Sportif Kapak ödülünü iki isim paylaştı; Eurodecor’un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Güçlü ile PricewaterhouseCoopers Türkiye Kurucu Ortağı Adnan Nas. Diğer ödüller şöyle; En Duygusal Kapak Ödülü Erbak Uludağ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erbak, En Sinematografik Kapak Ödülü Ramsey Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür, En Yaratıcı Kapak Ödülü Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, En Şık Kapak Ödülü DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, Sanat Dostu Gentleman Ödülü Antik A.Ş.’nin sahibi Turgay Artam ve Olgaç Artam, Sağlığa Yatırım Yapan Gentleman Ödülü Universal Hospitals Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Çevre Dostu Gentleman Ödülü Akın Öngör, En Gentleman Aile Şirketi Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Eğitime Destek Veren Gentleman Kadir Has Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı , Kadir Has Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Can Has, Şehrine Yatırımcı Gentleman Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, En Yatırımcı Gentleman Ödülü Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın. Milano Finanza Grubu’na bağlı olarak yayımlanan İtalyan Gentleman dergisinin verdiği Milano Finanza Ödülleri ise Aktürk Yapı Genel Müdürü İsmet Ergül, Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı, Kayalar Kimya CEO’su Ersin Kayalar’a verildi. Gecenin sponsorları ise Ağaoğlu Şirketler Grubu, Türkiye İş Bankası, Audi, Tektaş Watches & Jewellery, THY, BMS, Damat ve Moët & Chandon oldu.

Basında yer alan diğer haberler:

Emlak dünyasının centilmenleri belli oldu
Dünya Grubu bünyesinde yayınlanan lüks yaşam dergisi Gentleman’ın ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sponsorları arasında Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun da olduğu geceye iş dünyanın önde gelen isimleri katıldı.  Milano Finanza Grubu’na bağlı olarak yayımlanan İtalyan Gentleman dergisinin verdiği Milano Finanza Ödüllerini inşaat dünyasından Aktürk Yapı Genel Müdürü İsmet Ergül ile Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı aldı. İlki 2009 yılında verilen ödüllerin ikincisi 12 Kasım’da Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen gecede sahiplerini buldu.

Ödülün aslında Ağaoğlu Şirkteler Grubu’na verildiğini belirterek duygularını açıklayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı ödülün 'Grubun inşaat sektöründe markalaşma başarısını göstermesi, öncelik taşıyan değerin insan olması, gelecek için tasarlanan yaşam alanlarını inşa etmesi kriterlerine bağlı oldukları' için verildiğini dile getirdi. Rahvalı, “Ödülü İtalya’daki merkez jüri verdi. Çünkü Ağaoğlu, taahhüt mantığından gelen Türk inşaatçılığını Londra’da proje geliştirecek bir seviyeye taşıdı” diye konuştu.

Aldığı ödülle iligili olarak duygularını açıklayan Aktürk Yapı Genel Müdürü İsmet Ergül de bunun çok anlamlı bir ödül olduğunu dile getirerek 'En başarılı gayrimenkul firması' olarak bu ödüle layık görüldüklerini ifade etti. Aktürk yaptığı açıklamada, "Aktürk Yapı olarak yaklaşık 33 yıldan beri sektördeyiz. Aldığımız bir çok ödül var. En sonuncusu, en anlamlı olanlardan birisi" diye konuştu.


Geri Dön