29 / 03 / 2024

İSMOB Çilek ile renklenecek!

İSMOB Çilek ile renklenecek!

İSMOB, bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açıyor. 500’den fazla firmanın katılım göstereceği fuarda Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçiler ile buluşturacak.



İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açıyor. 500’den fazla firmanın katılım göstereceği fuarda Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturacak.


Dünyanın dört bir tarafından 500’den fazla seçkin mobilya firmasını ağırlayacak olan ‘İstanbul Mobilya Fuarı’ İSMOB 2015, bu yıl da Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olacak. Çilek’in de katılım göstereceği fuar, İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’da gerçekleştirilecek. 2015 yılında ‘Düşle’ sloganı ile çocukların hayal dünyasına seslenecek olan Çilek, tematik ürünleri ile bebek, çocuk ve genç odalarını renklendirmeye hazırlanıyor. 


‘Düşle’yin Gerçek Olsun

Tasarım meraklılarını ve mobilya sektörünü bir araya getiren ISMOB Fuarı, Çilek’in birbirinden eğlenceli oda takımları ile renklenecek. Çilek, araba tutkunu çocuklar için geliştirilen Champion Racer araba karyolasının yanı sıra gökyüzünün kahramanı olmak isteyen küçük pilotlar için tasarlanan uçak temalı First Class yatak odası ile çocukların hayal dünyasına hitap etmeye hazırlanıyor. Ayrıca her detayı Osmanlı kokan Sultan yatak odası ile kız çocuklarının adeta saray odasındaymış gibi hissetmelerini sağlarken, futbolsever minikler içinde özel olarak dizayn edilen Football yatak odası ile de onları yeşil sahaların yıldızı yapacak.


Çilek, Champion Racer, First Class, Football ve Sultan yatak odası takımlarını ISMOB 2015’te ailelerin ve çocukların beğenisine sunacak.




Geri Dön