28 / 03 / 2024

İSO İstanbul Ticaret Üniversitesi ile protokol imzaladı!

İSO İstanbul Ticaret Üniversitesi ile protokol imzaladı!

İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Ticaret Üniversitesi ile sanayi-üniversite işbirliğine yönelik bir protokol imzaladı. Anlaşmaya göre İSO ve Üniversite birlikte forum, sempozyum, panel, konferans, araştırma, eğitim ve proje bazlı çalışmalar düzenleyecek...



Sanayi sektörünün üniversitelerde üretilen bilgiye ulaşabilmesi, üniversitelerin de yetkinliklerini sanayi ile buluşturabilmesi hedefi çerçevesinde İstanbul Sanayi Odası ile İstanbul Ticaret Üniversitesi güç birliğine gitti.

Türk sanayinin önder örgütü İstanbul Sanayi Odası ile önemli eğitim kurumlarından biri olan İstanbul Ticaret Üniversitesi, sanayi-üniversite işbirliğinde somut adımların atılması amacıyla bir işbirliği protokolü imzaladılar.

Yapılan anlaşma; yeni projelerin ortaya çıkarılması ve bilgi paylaşımını içeriyor. Anlaşmaya, İSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul Ticaret Üniversitesi adına da Rektör Prof. Dr. Nazım Ekren imza koydu.

 

Anlaşma; teknolojik faaliyetlerinin yer alacağı Teknokent İstanbul ve bu bağlamda özellikle Ar-Ge ve teknoloji alanları başta olmak üzere birçok alanda İSO ve Üyeleri ile üniversitenin işbirliği içinde ortak projeler gerçekleştirmesini amaçlıyor.

 

İSO’da gerçekleşen imza törenine; İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Vekili Hasan Erkesim ve Rektör Yardımcısı Abdül Halim Zaim, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Özkazanç ve Adnan Dalgakıran da katıldılar.

İSO yönetim kurulu üyeleri İrfan Özhamaratlı, Nahit Kemalbay, Sadık Ayhan Saruhan, Bekir Yelken ve Mehmet Ata Ceylan ile Oda Genel Sekreteri Melek Us da imza töreninde hazır bulundular.



Geri Dön