19 / 03 / 2024

İspanya Başbakanı Mariano Rajoy Batıkent-Sincan Metrosu açılış törenine katıldı!

İspanya Başbakanı Mariano Rajoy Batıkent-Sincan Metrosu açılış törenine katıldı!

İspanya Başbakanı Rajoy, Batıkent-Sincan Metrosu açılış törenine katıldı. Rajoy: (Bir İspanyol firmasının Batıken-Sincan metro hattının inşasına katkı sunmasına ilişkin) "Biz, sahip olduğumuz deneyimi, Türkiye ile paylaşmaya devam edeceğiz" dedi




İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, bir İspanyol firmasının Batıken-Sincan metro hattının inşasına katkı sunmasının kendisi için şeref olduğunu belirterek, "Biz, sahip olduğumuz deneyimi Türkiye ile paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.


Batıkent-Sincan Metrosu açılış törenine katılan Başbakan Rajoy, burada yaptığı konuşmada, açılışta bulunmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, Türkiye-İspanya dostluğunun ilelebet süreceğini ifade etti.


Türkiye ziyareti boyunca oldukça faydalı toplantılar ve ikili görüşmeler gerçekleştirdiğine değinen Rajoy, "Bugün, bu eserden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Bu eser sayesinde Ankaralıların hayat kalitesi artacaktır. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


Rajoy, ayrıca bir İspanyol firmasının metro hattının inşasına katkı sunmuş olmasının kendisi için şeref olduğunu vurgulayarak, "Biz, sahip olduğumuz deneyimi Türkiye ile paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.


Sözlerinin sonunda Rajoy, açılış konuşmalarından önce Türk Milli Marşı'nın yanısıra İspanya Milli Marşı'nın da okunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



AA


Geri Dön