20 / 04 / 2024

İspanyol Evleri fiyat!

İspanyol Evleri fiyat!

Firma: Tümak İnşaat

Proje: İspanyol Evleri

İspanyol Evleri fiyat 'ları 225 metrekarelik villalar için 610 bin Euro'dan başlayarak yükseliyor. Banka kredisi ile vadelendirme yapılarak konut alınabilen İspanyol Evleri projesinin teslimi hemen yapılıyor.




Tümak İnşaat tarafından yükselen  İspanyol Evleri  projesinde satış süreci devam ediyor.  Kurtköy'de hayata geçirilen İspanyol Evleri projesi toplam 3 bin 500 metrekarelik alana yayılıyor. 


İspanyol Evleri projesinde yer alan konutların alan büyüklüğü 225 metrekare ile 295 metrekare arasında değişiyor. İspanyol Evleri fiyat listesine göre projedeki minimum konut fiyatı 610 bin Euro'dan başlıyor. İspanyol Evleri 'ndeki bu fiyat projedeki 225 metrekarelik villalar için geçerli. İspanyol Evleri fiyat ayrıntıları şöyle: 


İspanyol Evleri fiyat!


İspanyol Evleri fiyat:


225 metrekare alana sahip villalar 610 bin Euro'dan

295 metrekare alana sahip villalar 810 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor. 


İspanyol Evleri ödeme 'leri banka kredisi kullanarak yapılabiliyor. Bunun için tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor ve kalan miktar için kredi kapsamında vade yapılıyor.


İspanyol Evleri projesinde yürüyüş yolları, tenis kortu, cafe, yüzme havuzu, fitness center ve güvenlik hizmeti gibi imkanlar bulunuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakika mesafede yer alıyor.


İspanyol Evleri fiyat!


İspanyol Evleri satış ofisi: 


İspanyol Evleri satış ofisi adres:BAĞDAT CADDESİ TEPEGÖZ SOKAK ARPAT APARTMANI NO: 3 / 10

ÇİFTEHAVUZLAR GÖZTEPE / İSTANBUL

İspanyol Evleri satış ofisi telefon: 0216 360 48 63



Telefon: 0216 360 48 63

Web Adresi: www.tumakinsaat.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön