16 / 04 / 2024

İspanyol Evleri resimleri!

İspanyol Evleri resimleri!

Firma: Tümak İnşaat

Proje: İspanyol Evleri

İspanyol Evleri resimleri, ödeme planı ve fiyat listesi bilgisinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Kurtköy İspanyol Evlerinde daireler 610 bin Eurodan başlayak yükseliyor.



Yeşil alanları, güvenlik hizmeti, spor alanları, çocuk oyun alanları, cafe, yüzme havuzu ve tenis kortu gibi sosyal imkanların yer aldığı  İspanyol Evleri  projesinde yer alan konutlar villa olarak tasarlandı. 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen İspanyol Konutları İstanbul Kurtköy bölgesinde konumlandırılıyor. 


Kurtköy İspanyol Konutlarında villaların alanları 255 metrekare ile 295 metrekare arasında değişiyor.  Tümak İnşaat  imzası ile yükselen İspanyol Konutları Kurtköy'de konutların satış süreci devam ediyor. İspanyol Evleri resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor.


Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği İstanbul İspanyol Evleri projesinde yüzde 25 peşinat veriliyor ve kalan tutar ise banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor. İspanyol Evleri satılık konut fiyatlarına göre projede yer alan konutlar minimum 610 bin Eurodan başlıyor.


İspanyol Evleri ulaşım bilgisine göre proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 360 48 63 no'lu telefonu arayabilirsiniz. Kurtköy İspanyol Evleri fiyat listesi kapsamında 225 metrekare villa 610 bin Eurodan, 295 metrekare villa ise 810 bin Eurodan başlayan fiyatlarla satılıyor...


İspanyol Evleri nerede?

Tümak İnşaat İspanyol Evleri adres : Bağdat Caddesi Tepegöz Sokak Arpat Apartmanı No.3 / 10 Çiftehavuzlar Göztepe / İstanbul


İspanyol Evleri resimleri:

 İspanyol Evleri resimleri!


İspanyol Evleri resimleri:

 İspanyol Evleri resimleri!


İspanyol Evleri resimleri:

 İspanyol Evleri resimleri!


İspanyol Evleri resimleri:

 İspanyol Evleri resimleri!


İspanyol Evleri iletişim!

Telefon: 0216 360 48 63

Web Adresi: www.tumakinsaat.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön