29 / 03 / 2024

Isparta Akkent TOKİ'de asfalt çalışmaları yapıldı!

Isparta Akkent TOKİ'de asfalt çalışmaları yapıldı!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akkent Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi.



Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akkent Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Günaydın, Akkent  TOKİ  civarında arazilerin bulunduğunu ve gelecekte bu bölgelerde de yapılaşma olabileceğini dolayısıyla yapılan çalışmanın buna da bir hazırlık olduğunu söyledi. 


Mevcut yolun daha önce yapılmış olduğunu ancak yolda bazı aksaklıklar tespit ettiklerine değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, müteahhit tarafından zamanında yolda kilit parke çalışması gerçekleştirildiğini ve yolda çökmeler tespit ettiklerini anlattı. Günaydın, “Yolda çökmeler oluşmuş. Bunları kaldırdık, yolda stabilize çalışması gerçekleştirdik ve zemin sertleştirmesinin ardından asfaltını döktük. Bu yolumuz bir kilometre uzunluğunda. Mahalle muhtarımızda bu yolun kalıcı olmasını istemişti. Muhtarımızın da isteğini gerçekleştirmiş olduk. Bu yolumuzu da geleceğe teslim ediyoruz. Bu bölge gelişime açık. Mahallemizin çevresinde çok arsa var. Bunlar da zaman içerisinde yapılaşmaya gidebilir. Yaptığımız bu çalışma buna da hazırlık oldu. Yolumuz hayırlı olsun” dedi. 


Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve ekibine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş, “Çok güzel bir yol oldu. Mahallemizin yollarına alternatif oldu. Kış aylarında problemler yaşıyorduk. Şu an yapılan yoldan memnunuz. Eski haliyle kullanan vatandaşlarımızın araçları zarar görüyordu, bunun da önüne geçilmiş oldu” görüşlerinde bulundu.


Gülses Gazetesi


Geri Dön