25 / 04 / 2024

Isparta Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Isparta Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Isparta Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Isparta Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti.



Isparta Belediye Meclisi'nin geçtiğimiz günlerde yapılan Nisan ayı toplantılarında görev süreleri dolan 5 ayrı komisyonun üyeleri yeniden belirlendi. Belediye Meclis Salonunda Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddelerin bir kısmı ilgili komisyonlara havale edilirken, kanun gereği 1 yıl süre ile seçilen Encümen, Plan ve Bütçe Komisyonu, Tarife Komisyonu, İsim Komisyonu, İmar Komisyonu üyelerinin seçimleri yapıldı. 


YENİ İHTİSAS KOMİSYON ÜYELERİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR ...

Buna göre MHP'nin aday gösterdiği Muhittin Gül, Arif Aslan ve Orhan Eren kapalı zarf usulüyle yapılan oylamada üyelerin tamamının oyunu aldılar. Gündemin 9. maddesinde bulunan Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerinin seçimi, gündemin 10. maddesinde bulunan İmar Komisyonu üyelerinin seçimi, gündemin 9. Maddesinde bulunan üyelerinin seçimi, gündemin 

10.Maddesinde bulunan Tarife Komisyonu 

üyelikleri, gündemin 

11.Maddesinde bulunan isim Komisyonu üyeleri ve gündemin 

12.Maddesinde bulunan imar Komisyonu üyeliklerinin seçimi ise; açık oylama sistemiyle yapıldı ve bu komisyonlara aday gösterilen tüm isimler MHP ve Ak Partili meclis üyelerinin oylarıyla yani 'oybirliği' ile seçildiler. 

HANGİ KOMİSYONDA KİMLER VAR? 

Buna göre; Plan Bütçe Komisyonuna MHP'den ÖmerTahir Gürakan, İbrahim Can ve Hüseyin Dikyar. Ak Parti'den Faruk Daşdöner ve Emel Akbaş seçilirken, Tarife Komisyonuna; MHP'den Gürsan Taştekin, Mustafa Şenel Karakaya ve Havva Gökdağan. Ak Parti'den Arif Gürdal ve Hüseyin Toptaş seçildiler. İsim Komisyonuna ise MHP'den Şükrü Oğuzhan Göker, Muzaffer Kılınç ve Ali Sancaktaroğlu. Ak Parti'den Canan Aydın ile Emine Yaşar Bilir Özdemir seçildiler. İmar Komisyonuna MHP'den Süleyman Gülboy, Musa Kaya ve Nail Bayram. Ak Parti'den Mehmet Ören ve Haşan Ünlü seçildiler.


İlke Gazetesi


Geri Dön