25 / 04 / 2024

Isparta Iyaşpark Otel Eylül'de açılacak!

Isparta Iyaşpark Otel Eylül'de açılacak!

IYAŞ, Isparta Belediyesinden kiraladığı eski Isparta Oteli'nin tadilatını tamamlamak üzere, lyaşpark Otel adıyla müşterilerine 61 odasıyla farklı bir konseptte hizmet vermeye hazırlanan IYAŞ'ın, Eylül ayında hizmet vermesi bekleniyor.



IYAŞ, Isparta Belediyesinden kiraladığı eski Isparta Oteli'nin tadilatını tamamlamak üzere, lyaşpark Otel adıyla müşterilerine 61 odasıyla farklı bir konseptte hizmet vermeye hazırlanan IYAŞ'ın, Eylül ayı gibi binayı bitirmesi ve hizmet vermesi bekleniyor. İlimizin çok ortaklı en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) belediyeden kiraladığı otel yakında tamamlanıyor, lyaşpark adıyla yeni bir konsepte bürünecek olan otel aynı zamanda Isparta'daki otel kalitesinde de rekabet getirecek. Edinilen bilgilere göre otel Eylül ayına kadar tamamlanacak. Şu anda çatı ve dış giydirmelerini devam ettiği bina tamamlandığında şehir merkezinde en modem bina olma özelliğini de taşıyacak. Ayrıca binanın yeri ve büyüklüğü de göz önünde bulundurularak dışına boydan ekran takılacağı ve ilimizin en gözde reklam alanlarından biri olacağı konuşuluyor. 


REKABET ARTACAK 

Öte yandan ilimizin ilk 5 yıldızlı oteli olan Barida'nın yanında Hilton ye lyaşpark Otellerinin de gelmesiyle şehrin daha da canlanacağı belirtildi. Özellikle lyaşpark'in şehir merkezinin en gözde yerinde bulunması oteller arasında ciddi rekabete sahne olacak. Turizm potansiyelini giderek artıran İsparta'da otellerin doluluk oranında sıkıntı yaşamayacağı da tahmin ediliyor. 


61 ODALI OLACAK 

Iyaşpark Otel, konforla tasarlanmış 58 adet standart oda, 1 adet engelli odası ve 2 adet süit oda olmak üzere 61 oda ile hizmet verecek. Otelde ayrıca tüm organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek standartlarda toplantı salonları ve balo salonu yer olacak. 


Haber Gazetesi



Geri Dön