19 / 04 / 2024

Isparta Keçiborlu TOKİ kura günü!

Isparta Keçiborlu TOKİ kura günü!

TOKİ'nin Isparta Keçiborlu 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 43 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. Peki, Isparta Keçiborlu TOKİ kura günü ne zaman?



TOKİ tarafından  hayata geçirilen 43 konutluk Isparta Keçiborlu 2. Etap projesinde daireler kuralı olarak satışa sunuldu. 


Isparta Keçiborlu  TOKİ  projesinde kura başvuruları,  20 - 24 Mart 2017 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Keçiborlu Şubesi tarafından aşağıda yer alan başvuru şartları ile kabul edilecek. 


Projeye başvurmak isteyen kişiler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Keçiborlu Şubesine başvurarak, B1 tipi konut için 2.000.-TL (İkibinTürkLirası), C1 tipi konut için 4.000.-TL (DörtbinTürkLirası) başvuru bedeli 20 – 24 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın sadece Isparta Keçiborlu Şubesi tarafından kabul edilecek.


Isparta Keçiborlu TOKİ kura günü!

Isparta Keçiborlu TOKİ kura günü 28 Mart 2017 olarak belirlendi. Projede kura çekimi T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Keçiborlu şubesi tarafından gerçekleştirilecek. 


Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek.  Konut sayısının % 50’si kadar yedek alıcı belirlenecek.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön