29 / 03 / 2024

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında son durum!

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında son durum!

Isparta'ya Afken holding tarafından yapılan 755 yatak kapasiteli Isparta şehir hastanesinin hafriyatı alınmasına rağmen projenin halen daha belediyeye ulaştırılmadığı ve inşaat ruhsatının alınmadığı öğrenildi.



Isparta'ya Afken holding tarafından yapılan755 yatak kapasiteli Isparta şehir hastanesinin hafriyatı alınmasına rağmen projenin halen daha belediyeye ulaştırılmadığı ve inşaat ruhsatının alınmadığı öğrenildi.


İki yıl içinde tamamlanması hedeflenen şehir hastanesi inşaatının projesi teslim edilmediğinden inşaat sürecinin aksayabileceği belirtiliyor.


Isparta kamuoyunun uzun zamandır beklediği şehir hastanesi inşaatı Ekim ayı içinde Afken Holding yöneticilerinin yaptığı proje tanıtım toplantısı ile başladı biliniyor. 


Fakat inşaata ilişkin projenin halen belediyeye teslim edilmediği ve bu yüzden inşaat ruhsatı alınmadığı öğrenildi. İnşaat ruhsatı alınmayan şehir hastanesi inşaat sahasına belediye yetkililerinin iş aksamasın diyerek haricen su aboneliği yaptığı bu aboneliğinde gelen şikayet üzerine iptal edileceği öğrenildi. 


Şehir hastanesi projesinin neden belediyeye ulaştırılmadığı ise bilinmiyor. Şehir hastanesi projesinin toplam 755 yataklı olacağı ve iki yılda tamamlanmasının hedeflendiği açıklanmıştı. Afken Holding yöneticileri proje maliyetinin ise 573 milyon TL olacağını söylemişti. 


Gülses


Geri Dön