16 / 04 / 2024

Isparta'da Gökkubbe Ulusal Kongre inşaatında 2. etap başladı!

Isparta'da Gökkubbe Ulusal Kongre inşaatında 2. etap başladı!

Isparta Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi’ne 50 dönümlük alanda yaptırılan Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri inşaatında yeni aşamaya geçildi.



Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri inşaatında incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, inşaat alanında birinci etap çalışmalarının daha önce tamamlandığını, ikinci etap çalışmaların yer aldığı bölümün ihalesinin ise emsal oluşmaması, rekabet şartlarının gerçekleşmemesi nedeniyle 4 kez iptal edildiğini kaydetti.



Gerçekleştirilen 5'inci ihalenin herhangi bir eksikliğinin bulunmaması üzerine sonuçlandığını anlatan Günaydın, ihalenin sonuçlanmasıyla Gökkubbe'de ikinci etaba başlanıldığını vurguladı.



Günaydın, şöyle konuştu:

"Zaman kaybımız olmuştur ama kamu yararı korunmuştur. İnşaatımız Nisan 2016'da tamamlanacak. Şu anda inşaatın yan duvarları örülüyor ve önümüzdeki haftadan itibaren alanda çok daha yoğun bir çalışmaya başlanacak. Bu yapı bölgemizde farklılık oluşturacak. Gökkubbe çok amaçlı olarak kullanılabilecek. Fuarlar ve konferanslar düzenlenebilecek."



Habertürk


Geri Dön