26 / 04 / 2024

Isparta'da TOKİ'ye arazi tahsisi yapılacak!

Isparta'da TOKİ'ye arazi tahsisi yapılacak!

Isparta'da 8 bin kişinin toplu konut projesi için başvurması üzerine önemli gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Defterdar Nazım Kaya, kendilerine ait bir araziyi TOKİ'ye tahsis edeceklerini ve son aşamaya geldiklerini duyurdu.



İlimizde 8 bin kişinin toplu konut projesi için başvurması üzerine önemli gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Defterdar Nazım Kaya, kendilerine ait bir araziyi TOKİ'ye tahsis edeceklerini ve son aşamaya geldiklerini duyurdu. Dar gelirli kesimin ev sahibi olmak amacıyla Türkiye Emekliler Demeği'ne yaptığı başvurularda somut adımlar atılıyor. 


En son 8 bin kişi toplu konut projesi kapsamında ev sahibi olmak istediğini dilekçe ile belirtmişti. Bunun üzerine Vali Vahdettin Özkan ile AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, konuyla yakından ilgilenerek önemli adımların atılmasını sağladı. Şu anda  TOKİ  konutlarının yapılacağı alanda imar değişikliği yapılıyor. Defterdar Nazım Kaya, "Maliyeye ait bir arazimiz var. Bu araziyi TOKİ'ye tahsis etme konusunda çalışmalarımız var. Hatta son aşamaya gelindi. Göreve yeni geldim. İsparta'ya güzel hizmet etmek istiyorum" dedi.


Isparta Postası


Geri Dön