25 / 04 / 2024

Isparta'da yeni imara açılan alanlar sınırlı!

 Isparta'da yeni imara açılan alanlar sınırlı!

Altın Emlak Isparta Temsilcisi Rıza Konak, 350 bin nüfuslu olan ve nüfus artışının hızlı gerçekleşmesine ve yoğun talep bulunmasına rağmen Isparta'da yeni imara açılan alanların çok sınırlı olduğuna işaret etti.



Altın Emlak İsparta Temsilcisi Rıza Konak, 350 bin nüfuslu İsparta'da yeni imara açılan alanların çok sınırlı olduğuna işaret ederek, "Bu nedenle nüfus artışının hızlı gerçekleşmesine ve yoğun talep bulunmasına rağmen imara açılmadaki sıkıntılardan dolayı genellikle müteahhitler ada bazında çalışarak kat karşılığı anlaşma yol ima gitmeyi tercih ediyor" dedi. 


Şehrin en hızlı gelişen lokasyonunun Çünür olduğunu ifade eden Konak, şehir merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Çünür'ün Süleyman Demirel Üniversitesi'ne yakınlığı nedeniyle ilk tercih edilen yeni konut bölgelerinin başında geldiğini ifade etti. 


Çünür'de yeni konut fiyatlarının 150 metrekare büyüklüğünde daireler için 180 bin TL ile 210 bin TL aralığında olduğunu söyleyen Konak, aynı büyüklükteki dairelerin kira fiyatlarının 600 TL'den başlayıp 1.000 TL'ye kadar çıkabildiğini belirtti. 

Yeni Mesaj 



Geri Dön