28 / 03 / 2024

Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı?

Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı?

Ispartakule sakinleri, Facebook'ta oluşturdukları sayfalarında ilginç bir anket başlattılar... Ispartakule'de konut satın alan, orada yaşayan insanlar Ispartakule'nin Avcılar Belediyesi'nden alınıp Başakşehir Belediyesi'ne bağlanıp bağlanmamasını oyluyor.



Ispartakule konut projelerinde ev sahibi veya kiracı olduktan sonra yaşadıkları Ispartakule bölgesinin, Avcılar Belediyesi'nden Başakşehir Belediyesi'ne bağlanmasını istiyorlar. Bu amaçla, Facebook'ta örgütlenen bir grup Ispartakule sakini, "Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı?" diye soran bir anketi 28 Kasım'da başlattılar. 


Ispartakuleliler dernek kuruyor! Detaylar için tıklayın!


Ispartakule Bahçeşehir Yol İstiyoruz Facebook grubunu kuran Ispartakule sakinlerinin başlattığı ankette iki şık var:


1 - Ispartakule, Başakşehir'e bağlansın


2- Ispartakule mevcut hali ile Avcılar da kalsın.


Ispartakule'nin Avcılar'dan ayrılarak Başakşehir'e bağlanmasını isteyenlerin önde gittiği anket, 31 Aralık 2014 tarihine kadar sürecek ve sonuç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ile Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a sunulacak.


Ispartakule beton santrallerinde son durum ne? Öğrenmek için tıklayın!


Ankette güncel durum!


2230 Ispartakule sakininin yer aldığı grupta, 317 kişi oy kullandı. 298 kişi Ispartakule'nin Başakşehir'e bağlanmasını isterken 19 kişi Avcılar'da kalmasını istedi.


Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı? Anketin sonucunu öğrenmek için tıklayın!


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön