26 / 04 / 2024

Ispartakule Bio İstanbul fiyat listesi!

Ispartakule Bio İstanbul fiyat listesi!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Türkiye'nin ilk biomedikal bilim parkı özelliğine sahip olacak Ispartakule Bio İstanbul fiyat listesi için haberimizi inceleyebilirsiniz...




TOKİ iştiraki EPP ve Bio City Development Company 'nin ortak imzasını taşıyan  Bio İstanbul  projesi Ispartakule'de yer alacak. 2 milyar dolara ulaşan yatırım değerine sahip olan Bio İstanbul projesinin inşası sırasında 40 bin çalışan görev alacak.


 Alışveriş Merkezi, konut ve de sosyal alanları ile karma yaşam alanlarını barındıran bir konseptle yükselecek olan Ispartakule Bio İstanbul 'un lansmanı 3 Mayıs'da yapılacak. Ispartakule Bio İstanbul fiyat listesi için lansman sonrası Emlakkulisi.com 'u takip edebilirsiniz.


 Ispartakule Bio İstanbul fiyat listesi!



Ispartakule Bio İstanbul fiyat listesi: 


Ispartakule Bio İstanbul fiyat listesi 3 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak lansmanla birlikte açıklanacak.



Türkiye'nin ilk biomedikal bilim parkının yer alacağı Ispartakule Bio İstanbul projesinin içerisinde restoran, alışveriş merkezi, konut ve okul yer alacak. Ispartakule Bio İstanbul 'un lansmanı  Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’nün katılımıyla yapılacak.



Web adresi: http://www.bioistanbul.org/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön