24 / 04 / 2024

Ispartakule Bio istanbul satılık daire fiyatları!

Ispartakule Bio istanbul satılık daire fiyatları!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Çoklu yaşam alanlarını barındıracak şekilde tasarlanan Ispartakule Bio istanbul satılık daire fiyatları 3 Mayıs'ta gerçekleşecek lansmanla birlikte açıklanacak...





Akıllı ve ekolojik yaşam için planlanan ilk gayrimenkul projesi olan  Bio İstanbul  projesi  TOKİ  iştiraki EPP ve Bio City Development Company tarafından yükselecek. Konum olarak Başakşehir-Ispartakule'de yer alacak olan Ispartakule Bio istanbul satılık daire fiyatları 'na lansman sonrası Emlakkulisi.com üzerinden ulaşabilirsiniz.



İçerisinde 15 bin konut yer alacağı Ispartakule Bio istanbul projesinin yatırım değeri 2 milyar doları bulacak. Ispartakule Bio istanbul satılık daire fiyatları 'na ulaşmak için Emlakkulisi.com 'u takip edebilirsiniz. 


Ispartakule Bio istanbul satılık daire fiyatları: 


Ispartakule Bio istanbul satılık daire fiyatları 3 Mayıs tarihinde yapılacak lansmanla birlikte belli olacak.  Ispartakule Bio istanbul adres bilgisine göre projenin ziyaretçi merkezi Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul adresinde yer alıyor.


 Bio İstanbul projesi içerisinde sanat programları ve kültürel aktivite alanları, restoran, alışveriş merkezi ve okul gibi birimler bulunacak. 


Ispartakule Bio istanbul satılık daire fiyatları!



Web adresi: http://www.bioistanbul.org/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön