26 / 04 / 2024

Ispartakule Bio İstanbul teslim tarihi!

Ispartakule Bio İstanbul teslim tarihi!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Bio City Development Şirketi girişimi ile yükselecek olan Ispartakule Bio İstanbul teslim tarihi 3 Mayıs 'ta yapılacak lansman sonrası belirlenecek...




Bio İstanbul projesi  TOKİ  iştiraki EPP ve Bio City Development Company tarafından Başakşehir'de hayata geçirilecek. Türkiye'nin en gelişmiş çocuk hastanesi, en ileri biyomedikal araştırma ve geliştirme parkı ve İstanbul'un akıllı ve ekolojik yaşam için planlanan ilk gayrimenkul projesi olma özelliklerini taşıyan Ispartakule  Bio İstanbul  teslim tarihi 3 Mayıs günü yapılacak lansman ile açıklanacak.


Restoran, alışveriş merkezi, okulları, sanat programları ve kültürel aktiviteler gibi imkanların sunullacağı Bio İstanbul projesi Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu katılımıyla gerçekleştirilecek lansman ile tanıtılacak. 



Ispartakule Bio İstanbul teslim tarihi: 


Ispartakule Bio İstanbul teslim tarihi ile ilgili bilgi almak için http://www.bioistanbul.org/ adresini takip edebilirsiniz. 


Yatırım değeri 2 milyar dolara ulaşan Bio İstanbul'da 15 bin konut yer alacak. 40 bin kişinin çalışması ile hayata geçirilecek olan Ispartakule Bio İstanbul adres bilgisi şöyle: 


Ispartakule Bio İstanbul adres:  Bio İstanbul Ziyaretçi Merkezi Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul


Ispartakule Bio İstanbul kroki: 


Ispartakule Bio İstanbul teslim tarihi!


Web adresi: http://www.bioistanbul.org/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön