26 / 04 / 2024

Ispartakule Emlak Konutları başvuru şartları!

Ispartakule Emlak Konutları başvuru şartları!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Ispartakule Evleri

İstanbul Avcılar'da inşa edilecek Ispartakule Evleri'nde 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 1.500 adet konut kura yöntemiyle satılıyor. İşte Ispartakule Emlak Konutları başvuru şartları...



Teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülen Emlak Konut Ispartakule'de 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Proje 1.849 konut ve 33 dükkandan meydana geliyor.


Alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel durum grubu kapsamında 1.500 tane dairenin kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'nde başvurular Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş'nin herhangi bir şubesi aracılığıyla kabul ediliyor.


Emlak Konut GYO imzası taşıyan  Ispartakule Evleri  alt gelir grubu başvuru ücreti bin TL, orta gelir grubu başvuru ücreti 5 bin TL olarak belirlendi. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Avcılar Ispartakule Evleri'nde buhar odası, kapalı havuz, süs havuzu, fitness, sauna, otopark gibi sosyal alanlar bulunuyor. Kura çekimi 12 Temmuz gerçekleşecek olan projede başvurular 3 Temmuz'a kadar devam edecek. 


Avcılar Ispartakule Evleri fiyat listesi!

87,22 - 104,29 metrekare 1+1'ler 248 bin TL ile 295 bin TL,

119,59 - 157,6 metrekare 2+1'ler 289 bin TL ile 439 bin TL,

149,4 - 205,6 metrekare 3+1'ler 349 bin TL ile 595 bin TL,

207,51 - 221,14 metrekare 4+1'ler 459 bin TL ile 589 bin TL


Ispartakule Emlak Konutları başvuru şartları!


Alt gelir grubu;

1-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

2-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

3-) Kişi; kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapabilir.

4-)  Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb.. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.

5-)  Konut satın almak için başvuruda bulunanların İstanbul İl sınırları içerisinde 2 (iki) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.

6-)  Başvuruda bulunan kişilerin, T.C. sınırları dahilinde kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız bölüm bulunmaması ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.den gayrimenkul satın almamış (sözleşme devri yapanlar satın almış kabul edilecektir.) olmaları şartları aranacaktır.


Orta gelir grubu;

1-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

2-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

3-) Kişi kendi adına ancak bir başvuru yapabilir.

4-) Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.


Özel durum grubu;

1-) Özel durumdan sadece, Şehit eşleri ve yetimleri, Gaziler ve Engelliler (engellilik oranı en az %70 olmalıdır.) başvuru yapabilirler.

2-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

3-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

4-) Kişi; kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapabilir.

5-) Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb.. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.

6-) Başvuruda bulunan kişilerin, T.C. sınırları dahilinde kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız bölüm bulunmaması ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.den gayrimenkul satın almamış (sözleşme devri yapanlar satın almış kabul edilecektir.) olmaları şartları aranacaktır.


22 soruda Emlak Konut Ispartakule Evleri!


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi ve ödeme planı için tıklayın


Telefon: 0216 579 15 15 

Web: www.emlakkonut.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön