18 / 04 / 2024

Ispartakule Evleri başvuru bedelleri ne kadar?

Ispartakule Evleri başvuru bedelleri ne kadar?

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Ispartakule Evleri

Toplam 448 bin 726 metrekare alan üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede 1.849 adet konut yer alıyor. Peki Ispartakule Evleri başvuru bedelleri ne kadar?



İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesine bağlı Tahtakale Mahallesi'nde hayata geçirilmeyi planlanan projede 1.500 adet daire satışa sunuluyor. Projede 33 adet ticari ünite yer alıyor.


Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede daireler alt gelir grubu, orta gelir grubu, şehit ailesi, gazi ve engelli kategorisinde kura yöntemiyle satılıyor.


Emlak Konut GYO ve  TOKİ  tarafından hayata geçirilen projede toplam 1.849 adet konut yer alıyor. Projede dairelerin teslimleri sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Alt gruplar için peşinatları 15 bin TL'den başlarken, orta gruplar için 30.000 TL'den başlangıç gösterdiği projenin ruhsatını 1 Haziran 2015 Pazartesi günü aldı. Projenin satışları kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle gerçekleşecek.


Konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanan projede başvurular için  Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş.nin herhangi bir şubesine başvuru ücreti yatırılıyor. 


Ispartakule Evleri başvuru bedelleri ne kadar?

Alt gelir grubu için başvuru bedeli 1.000 TL iken orta gelir grubu için ise 5 bin TL olarak belirlenen projede www.emlakkonut.com.tr web sitesi üzerinden başvuru formu dolduruluyor. 


Telefon: 0216 579 15 15 

Web: www.emlakkonut.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön