29 / 03 / 2024

Ispartakule metrosu bölgede konut fiyatlarını hareketlendirdi!

Ispartakule metrosu bölgede konut fiyatlarını hareketlendirdi!

Bölgenin en çok talep gören konut projesi Bizim Evler 6’ya komşu olacak metronun çalışmaları, Ispartakule’de konut fiyatlarını şimdiden etkiledi...



Şehrin en planlı ve kontrollü gelişen uydu kenti Ispartakule, çalışmaları başlayan Metro hattı ile oturumcu ve yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

 

İhlas Yapı’nın Ispartakule’de hayata geçirdiği Bizim Evler 6 projesinin güneyinde konumlanan dükkanların,hemen önünde devam eden metro sondaj çalışmaları, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını hareketlendirdi.

 

Bizim Evler 6’nın önüne gelen Ispartakule Metro Durağı, yatırımcıların projeye olan talebini şimdiden katladı. Kabataş, Beşiktaş, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir metro hattının Ispartakule durağı Bizimevler 6 projesinin yanında yer alıyor.

 

TESLİMLER HAZİRAN’DA

 

Kaba inşaatın tamamlandığı projede teslim öncesi 366.000 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla daireler alıcı buluyor.

 

Haziran 2016’da teslimlerin başlayacağı Bizim Evler 6’da, çalışmaları devam eden Metro hattıyla birlikte daire fiyatlarının hızla yükseleceği belirtiliyor.

 

Markalı konutta kalitenin çıtasını yukarıya çeken Bizim Evler 6, gökkuşağı renklerindeki bloklarıyla tüm çevreye de ayrı bir hava kazandırıyor.

 

Daire ve dükkan satışlarının hızla sürdüğü Bizim Evler 6’da,alternatif ödeme planları sunuluyor.

 

Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip Bizim Evler 6’da daireler 116 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tiplerinin yer aldığı proje, 1.661 konut ve 160 cadde mağazasından oluşuyor.

 

“BİZİM EVLER” MARKASI ISPARTAKULE’DE YATIRIMIN ADRESİ

 

Ispartakule’de 3.500 daire teslim eden İhlas Yapı, bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. İhlas Yapı, Bizim Evler markalı projeleriyle bölgenin en çok tercih edilen projesi olurken, talebi karşılamaya yönelik geliştirdiği yeni projelerle de Ispartakule’ye büyük değer kazandırdı.

Nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule, her geçen gün değer kazanıyor. İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, “Yeni Şehir” olarak lanse edilen Ispartakule’yi cazibe merkezi haline getiriyor.

 

Proje çalışmaları hızla devam eden Kanal İstanbul’un muhtemel güzergahının Ispartakule’ye komşu olması bölgenin önemini bir kat daha da arttırıyor.

 

Bizim Evler 6, 120 dönümlük arsa alanı ile site sakinlerine daha geniş peyzaj, sosyal yaşam ve spor alanları sunuyor.

 

İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ileIspartakule’deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartıyor. Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı dış cephesi, teraslı daireleri ve mimarisi ile bölgede dikkatleri üzerine çekiyor.

 

AİLE ÖNCELİKLİ YAŞAM

 

Proje kapsamında, site sakinlerine, zengin sosyal tesislerin de pekiştireceği komşuluklar ile mutlu ve huzurlu yaşam alanları sunuluyor. İhlas Yapı, Bizim Evler 6’da bulunan üç adet kapalı yüzme havuzu, fitness salonları, sauna, Türk Hamamı, buhar odaları, koşu ve bisiklet parkurları,  açık hava sineması, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, göletleri, şelaleleri, seyir terasları, ana okulu ve kreşleriyle, aile öncelikli yaşam anlayışını taçlandırıyor.

 

CADDE MAĞAZALARIYLA ISPARTAKULE’NİN YENİ CAZİBE MERKEZİ

 

Ispartakule’de, tüm gelişmelerin merkezinde konumlanan Bizim Evler 6, çalışmaları devam eden Mecidiyeköy – Bahçeşehir Metro hattının hemen çıkışında yer alıyor. 160 cadde mağazasıyla ve metro durağıyla bölgenin yeni merkezini oluşturacak Bizim Evler 6, yatırımcıların da talebini çekiyor.

 

Dükkan  yatırımcıların gözdesi olan bölgede, İhlas Yapı, cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini Bizim Evler 6 projesinde de devam ettiriyor. Bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planlanan projede 160 cadde mağazası Ispartakule Metro durağının hemen bitişiğinde konumlanıyor. 45 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip mağazalar, bölgenin ticari alan ihtiyacını karşılayacak ve Ispartakule’nin yeni merkezini oluşturacak. Bizim Evler 6’nın cadde mağazaları 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.


Star


Geri Dön