26 / 04 / 2024

İhlas Ispartakule Ticaret Merkezi satışta! 475 bin 200 TL'ye!

 İhlas Ispartakule Ticaret Merkezi satışta! 475 bin 200 TL'ye!

Proje: Ispartakule Ticaret Merkezi

Bizim Evler markalı konut projeleriyle Ispartakule’nin en geniş yaşam alanını inşa eden İhlas Yapı A.Ş., Bizim Evler 4’ün kaba inşaatını tamamladı. Proje bünyesinde yer alan Ispartakule Ticaret Merkezi’nin de inşa çalışmalarında sona yaklaşılıyor





Firmanın erken teslimlerle tamamladığı 2.000 konutluk ilk üç projesinde yaşam devam ederken,  60 bin metrekare arsa üzerinde inşası devam eden 780 konutluk Bizim evler 4’te de kaba inşaat tamamlandı. 


Bölgedeki dördüncü projesiyle birlikte Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı A.Ş., teslimlerini tamamladığı Bizim Evler markalı tüm projelerinde olduğu gibi Bizim Evler 4’te de birinci sınıf işçilikle hız kesmeden inşaata devam ediyor.


Stüdyo ve 1+1 dairelere yer verilmeyen Bizim Evler 4’te geniş ve kullanışlı daireler inşa ediliyor. En küçüğü 110 metrekareden başlayan daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle sunuluyor.


TOKİ ve Emlak Konut tarafından nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule, her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor.


Birçok devlet yatırımının da yapıldığı bölgede metro, hızlı tren, üniversiteler ile Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük sağlık kampüsü planlanıyor.


Yer tahsislerinden sonra ihalesi de tamamlanan sağlık kampüsü ile bölgenin büyük değer kazanacağı belirtiliyor.

Ispartakule’nin alışveriş çarşısı ve ticaret merkezi olarak konumlanan  Ispartakule Ticaret Merkezi  cadde boyunca yer alan mağazalarıyla öne çıkıyor. 

Projede minimum ticari alan 51 metrekaredan başlangıç gösterirken, ticari alanların maksimum büyüklüğü 1.647 metrekareye ulaşıyor. Proje içerisinde 70 adet mağaza ve 30 adet ofis bulunuyor.

25 bin kişinin yaşadığı bölgenin merkezinde yer alan çarşı, Emlak Konut tarafından inşası planlanan 60 bin konuta da hizmet verecek.


TEM Otoyolu’na cepheli mağazalarıyla da Ispartakule’nin yanı sıra çok daha geniş bir kitleye hitap etme imkanına sahip Ticaret Merkezi bu özellikleriyle bölge için ilk ve tek olarak nitelendiriliyor.


0212 405 10 00

http://www.bizimevler.com.tr




Geri Dön