20 / 04 / 2024

Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24'ün yenisi Halkalı'ya geliyor!

Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24'ün yenisi Halkalı'ya geliyor!

TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle, Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24'ün yenisi Halkalı'ya geliyor. Stüdyo 24 benzeri yeni projenin de ilkbaharda satışa çıkarılması planlanıyor...



TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle, Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24'ün yenisi Halkalı'ya geliyor. Bu yılın sonunda tamamlanması planlanırken, teslimi Mayıs ayına çekilen Stüdyo 24 benzeri yeni projenin de ilkbaharda satışa çıkarılması planlanıyor. Yaklaşık 250 daire, home-ofis ve ticari ünitelerden oluşacak yeni projenin hazırlıkları sürüyor. 


İnovatif özelliklerinin ve renkli kimliğinin yanında fiyatlarıyla da bulunduğu bölgede dikkati çeken Stüdyo 24 tarzı Halkalı'daki yeni projede, 1+0,1+1 ve 2+1 daireler yer alacak. Şu anda daire tipleri ve büyüklükleri üzerinde çalışılan projede home-ofisler de yer alacak. Öte yandan, bölgede bir cazibe merkezi yaratması için projede ticari üniteler de yer alacak. Bu dükkanlar cadde konseptinde hizmet verecek. Projede resepsiyon, lobi, fitness, açık havuz, kapalı otopark, toplantı odası, cep sineması ve misafir süitleri gibi yaşamı kolaylaştıracak ve günün her saatine keyif katacak tüm rezidans hizmetlerinin de olması planlanıyor. Proje, Küçükçekmece Belediyesinin yeni binasının yanında inşa edilecek. 


Yüzde 80'i satıldı 


Ispartakule'de inşa edilen ve teslimi yaklaşan Stüdyo 24'te ise satışlar devam ediyor. Şu ana kadar yüzde 80'i satılan projenin teslimi de 6 ay erkene çekildi. Stüdyo 24, toplam 498 daireden oluşuyor. 


Vatan Gazetesi 


Geri Dön