23 / 04 / 2024

ISS Temizlik Hizmetleri Cleaning Excellence Tekonolojisi'ni sunuyor!

ISS Temizlik Hizmetleri Cleaning Excellence Tekonolojisi'ni sunuyor!

Dünya’nın lider Entegre Tesis Yönetim şirketi ISS, bünyesindeki beş grup şirketi ile verdiği hizmetlerde ve geliştirdiği uygulamalarla fark yaratıyor. Firma, 25.000’den fazla çalışanı ile tüm Türkiye’de hizmet veriyor.



Ev yaşamında olduğu kadar işyerlerinde de kaliteli ve sağlıklı bir iş yaşamı için ofis temizliği önemli. Dünya’nın lider Entegre Tesis Yönetim şirketi ISS, bünyesindeki beş grup şirketi ile verdiği hizmetlerde ve geliştirdiği uygulamalarla fark yaratıyor. Kullandığı gelişmiş teknolojik yapısıyla temizlik sektöründe dikkat çeken ISS Temizlik Hizmetleri; Cleaning Excellence teknolojisi sayesinde enerji ve çalışma verimliliğini artırıyor.

Hizmet sektörünün lider firması ISS, 500.000’den fazla çalışanıyla 50’den fazla ülkeye hizmet veriyor ve Türkiye pazarındaki 10 yılı aşkın tecrübesiyle hizmetlerini sürdürüyor. Türkiye pazarına girdiği günden bu yana gerek projeleriyle gerek şirket satın almalarıyla dikkat çeken firma, bünyesindeki beş grup şirketi ve 25.000’den fazla çalışanı ile tüm Türkiye’de hizmet veriyor. 

Entegre Tesis Yönetimi’nden çağrı merkezine, catering’ten temizliğe, güvenlikten haşere-bahçe bakım hizmetlerine kadar beş grup şirketini çatısı altına alarak ‘Mükemmel Hizmet’ felsefesiyle hizmet sunan ISS Türkiye projelerinde enerji verimliliğini ve yeşil ofis kriterlerini göz önünde bulunduruyor.

‘Mükemmel Hizmet Kalitesi’ anlayışıyla Türkiye’nin önde gelen markalarına A’dan Z’ye temizlik hizmeti sunan ISS Temizlik Hizmetleri, projelerinde enerji verimliliğini artırmaya ve yeşil ofis kriterlerine uygun çalışmaya özen gösteriyor. 

Temizlik Hizmetlerinde Çevreye Duyarlı Uygulama

ISS Temizlik Hizmetleri; teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, kalite standartları doğrultusunda etkin temizlik hizmeti sunuyor. Geliştirdiği Cleaning Excellence sistemi ile temizlikte enerji ve çalışma verimliliği sağlıyor. Ofis temizliğinde sağladığı hijyen anlayışıyla personel sağlığını önemseyen ISS, ayrıca ‘doğaya saygı’ ilkesiyle ilerliyor. 

Cleaning Excellence sisteminde dünya standartlarına uygun 4 renk bez seçeneği yer alıyor. Mikrofiber teknoloji ile üretilen mop’lar, dezenfekte sağlayan kimyasalları kullanmadan bakterilerin yüzde 90’ını yok ediyor. Her bir mob’un sadece tek bir odada kullanıldığı temizlik anlayışı çapraz bulaşmayı engelliyor ve böylelikle üstün hizmet sağlıyor. Ayrıca mop’ların özel olarak üretilen makinelerde nemlendirilerek dezenfekte edilmesiyle doğaya bırakılan kimyasal miktarı ve su sarfiyatı en aza indiriliyor. 

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek projelerinde doğaya ve personeline önem veren ISS Türkiye, temizlik standartlarının çıtasını yükseltiyor ve kendi sektöründe kalitenin 1 numaralı adresi olmaya devam ediyor.



Geri Dön