19 / 04 / 2024

İstanbul 216 projesinin birinci ve ikinci adalarında son durum!

İstanbul 216 projesinin birinci ve ikinci adalarında son durum!

Baysaş inşaat avan projesini onaylatarak hafriyat ve fore kazık çalışmaları için aldığı iskan ruhsatıyla çalışmalarına ikinci adasında da devam ediyor.



kinci adasında hafriyat ve fore kazık çalışmaları süren Baysaş İnşaat patronu Şemsettin Aydın FİKİRTEPEHABER.com'a yaptığı açıklamada, yakın bir zaman içerisinde de kat irtifaklarını kuracaklarını ve önlerinde hiç bir engel bulunmadığını belirtti. Şemsettin Aydın'ın ilginç Fikirtepe değerlendirmeleri ile Baysaş İkinci adasının son durumunu sizler için paylaşıyoruz... ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com


 Baysaş Birinci adasında 19. kata kadar çıkarken bir diğer adasında da hafriyat ve fore kazıklama çalışmalarına devam etmekte. İkinci adasında yoğun bir şekilde hafriyat ve fore kazık çalışmaları devam eden Baysaş İnşaat Patronu Şemsettin Aydın'danFİKİRTEPEHABER.com'a özel ve samimi açıklamalar ...


Şemsettin Aydın FİKİRTEPEHABER.com'a yaptığı özel açıklamada Fikirtepe'nin kendilerini çok yıprattığını ama her şeye rağmen verdikleri sözleri yerine getirmek için büyük gayret içerisinde olduklarını söyledi. 


Aydın yaptığı açıklamanın devamında  Adana  merkezli bir firma olduklarını , Adana'da da bir çok iş yaptıklarını ve şu an için tüm işlerini bitirerek Fikirtepe'deki iki adayı bitirip söz verdikleri gibi ilk ada için en geç 2016 Aralığında teslime başlayacaklarını söyledi.


İstanbul 216 Projesinin ilk etab A Bl. 19. katta, B Bl. 14. katta aynı baza üstünde 3. Blok olacak olan C Bl. bazası çıkmış durumda. Bu blokta ise katlar yakında çıkmaya başlayacak. İstanbul 216 Projesinde birinci etapta sonlara yaklaşan bloklarda bir yandan iç bölümler ve ince işler bitirilirken, diğer yandan dış cephe giydirmeleri de başlamış bulunmakta.


Baysaş İkinci adasında hafriyat ve fore kazık çalışmaları devam ediyor

İkinci adanın avan onayı ve iska ruhsatı alınmasıyla beraber şantiyeyi genişleten Bayasaş inşaat İlk adasının da içindeki ince işlerede başladıklarını ve kısa süre içerisinde mermerleri yapılan dış cephenin ticari alandan başlamak üzere alüminyum cam olarak dış cephe giydirmelerinin de başlayacağını söyledi.


Aydın yaptığı özel ve samimi açıklamada , şu an bu iki adayı bitirmeye odaklandıklarını, başka adalardan hatta İstanbul semtlerinden gelen yerler olsa bile almayı düşünmediklerini ellerindeki iş bitmeden de almayacaklarını söyledi. Aydın sözlerinin devamında kendilerinin iş prensibi olarak başlayacakları işle alakalı olarak tüm mali hazırlıkları yaparak ona göre teklif verip işe başladıklarını ve şu an için hiç bir maddi sıkıntıları olmamasına rağmen prensip olarak Fikirtepedeki projelerinin bitmesinden sonra bir müddet daha dinlendikten sonra yeni yer almayı düşündüğünü söyledi. 


FİKİRTEPEHABER.com olarak mevcutta ruhsa almış, yapılaşmaları başlamış olan Fikirtepe projeleri içerisinde yaptığımız denetimlerde, Baysaş İnşaat'ın İstanbul 216 projesinin en önde olan proje olduğunu gördüğümüzü ve çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğine şahit olduğumuzu belirtmeden geçemeyeceğiz.



Fikirtepe Haber


Geri Dön