29 / 03 / 2024

İstanbul 216’da 36 ay sıfır faiz! Lansman öncesi avantajlar devam ediyor!

İstanbul 216’da 36 ay sıfır faiz! Lansman öncesi avantajlar devam ediyor!

Firma: Baysaş İnşaat

Proje: İstanbul 216

İstanbul Anadolu Yakası’nın en prestijli noktası Kadıköy’de İstanbul 216 projesine start veren Baysaş İnşaat, Ağustos ayında yapacağı lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme kolaylığı sunmaya devam ediyor.



Lansman süresine kadar ön talep toplanacak olan projede, şu ana kadar yüzde 20 oranında talep toplandı. Metrekare ortalama birim fiyatı 6250 TL olan projede, şu an için liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. Yüzde 30 peşinatla 36 ay sıfır faiz uygulamasının yapıldığı  İstanbul 216  projesi, mimar Deniz Çağlar Duman imzası taşıyor. Projede alanları 52 ila 157 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 541 konut yer alıyor. 

 

Baysaş Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Şemsettin Aydın, İstanbul 216 projesi için ön talep toplama sürecinin ardından ön talepte bulunan müşterilere, ayrıcalıklı fiyat ve ödeme avantajlarıyla lansman öncesi satış imkanından yararlanma fırsatı sunacaklarını kaydetti. Aydın, İstanbul 216’nın, E-5 üzerinde yer alan eski Devlet Malzeme Ofisi, yeni Medeniyet Üniversitesi binasının hemen arkasında yer aldığına dikkat çekerek, “İstanbul 216, ‘Kadıköy’ün Balkonu’ olarak yükselecek. Şehir, deniz ve adalar manzarasına sahip olacak. Projemiz ulaşım avantajlarıyla da öne çıkıyor. E-5, metro ve metrobüs hattına yürüme mesafesindeki projemiz, metro istasyonlarına en yakın proje olarak da dikkat çekiyor” diye konuştu.



projeye sor



Geri Dön