28 / 03 / 2024

İstanbul Akvaryum'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşanıyor!

İstanbul Akvaryum'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşanıyor!

İstanbul Akvaryum'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşanıyor. Eğlence alanları ve özgün konseptiyle 7’den 70’e herkese unutulmaz anlar yaşatan İstanbul Akvaryum, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutluyor!



Sevimli kapibaralar, uzun boynuzlu inek balıkları, dantelli mürenler, Caretta Caretta’lar gibi birbirinden şirin canlılara ev sahipliği yapan, dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, eğlenceli şovlar, yüz boyama etkinlikleri, keyifli müzik performansları ve daha birçok sürprizle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamaya hazır! 


Bu özel günün en anlamlı gösterisi ana tankta yaşanacak! İstanbul Akvaryum’un profesyonel dalgıçları saat 11.30 ve 15.30’da ana tanka dalarak, gururumuz, Cumhuriyet’imizin vazgeçilmezi Türk bayrağını özel bir şovla suyun altında açarak muhteşem bir gösteriye imza atacaklar. 


Hafta içi 10.00 - 19.00 ve hafta sonu 10.00 - 20.00 saatleri arasında ziyaret edebileceğiniz İstanbul Akvaryum’daki 29 Ekim Çarşamba günü yaşanacak Cumhuriyet Bayramı coşkusuna siz de katılın!







Geri Dön