24 / 04 / 2024

İstanbul Altın Aks'ta sembol otel yatırımı!

İstanbul Altın Aks'ta sembol otel yatırımı!

Prime istanbul, dünyada, Pullman ve Mercure markaları ile işletilen en büyük tesislerden biri olacak. Tesiste 3 bin m2'lik SPA ve Wellness alanı, 60 farklı üniteli çok amaçlı performans merkezi bulunacak.



İstanbul Altın Aks'ta sembol otel yatırımı Saraylı Grubu ve Eren Holding, Dünya Otel devi Accor Group ile İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres'te; "Altın Aks"ın sembolü olacak projesini tamamlama aşamasına geldi. Türkiye'nin en büyük şehir otelleri kompleksi, 5 bin kişilik Performance & Convention Center ve 488 lüks rezidans daireden bir araya gelen bir yatırım olarak dikkat çekiyor. 



Proje kapsamındaki oteller; 5 kıtada toplam 192 ülkede, 3 bin 700'den fazla otel, 480 binin üzerinde oda ve 180 bin çalışanı bünyesinde barındıran Accor Grubu'nun; Lux" kategorideki Pullman Hotel ve 4 yıldızlı Mercure Hotel markalarıyla işletilecek. 



TEM'İN KENARINDA 

Havalimanının yanı başında konumlanan Prime İstanbul Residences, TEM - E5 - Yeşilköy sahil hattı ile Basın Ekspres, Ataköy ve Çobançeşme bandının kesiştiği bölgeyi "Altın Aks" olarak nitelendiriyor. Prime istanbul Residences E5 Karayolu'na 500 metre, havalimanına 3 kilometre, Yeşilköy Marina'ya 5 kilometre mesafede bulunuyor. 



Yeni Akit


Geri Dön