19 / 04 / 2024

İstanbul Ankara hızlı tren fiyatları ne kadar olacak?

İstanbul Ankara hızlı tren fiyatları ne kadar olacak?

İstanbul Ankara YHT bilet fiyatı kaç TL olacak? İstanbul Ankara hızlı tren bilet fiyatı ne kadar? İstanbul Ankara hızlı tren biletleri kaç liradan satılacak? İstanbul Ankara yüksek hızlı tren bilet ücreti ne kadar?



İstanbul  Ankara  hızlı tren fiyatları ne kadar olacak? 


İstanbul - Ankara yüksek hızlı tren bilet ücreti ne kadar olacak? İstanbul Ankara bilet fiyatları kaç TL olacak? İşte cevaplar...


İstanbul - Ankara - İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Temmuz 2014 Cumartesi günü hizmete açılacak. Başbakan Erdoğan, 5 Temmuz'da yüksek hızlı trenle Ankara'dan İstanbul'a gidecek ve açılış töreni İstanbul'da gerçekleştirilecek.



Ankara-İstanbul YHT hattında Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Pamukova, Sapanca, İzmit, Gebze ve Pendik olmak üzere toplam 9 istasyon yer alacak...


İstanbul Ankara YHT bilet fiyatları!


İstanbul - Ankara - İstanbul hızlı tren biletlerinin 'otobüsten pahalı, uçaktan ucuz' kriteriyle belirlenecek. TCDD'nin yaptığı çalışmalara göre ilk hesaplamalarda 70-80 lira arasında bir fiyat ortaya konuldu. Ancak bu rakamın yeniden revize edilecek. Bilet fiyatları, belirli gün ve saatlerde daha ucuz olacak.


İstanbul Ankara YHT hakkında daha detaylı bilgiler için tıklayın!


Geri Dön