26 / 04 / 2024

İstanbul Bağcılar Batışehir'de 0,49 faiz oranı! Yüzde 1 KDV!

 İstanbul Bağcılar Batışehir'de 0,49 faiz oranı! Yüzde 1 KDV!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da “Sürdürülebilir Yaşam” sunan Avrupa’nın en büyük karma kullanım projesi Batışehir’de yüzde 1 KDV avantajı ve yüzde 0,49’luk faiz oranıyla devam eden “Bir Şehir, Bir Proje, Bir Büyük Fırsat” Kampanyası’na yatırımcıları




EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü  Batışehir  Projesi, eşsiz konumu, yatay mimari yapısı, sosyal olanaklarının yanı sıra yüzde 1 KDV avantajı ve yüzde 0,49’dan başlayan faiz oranları içeren “Bir Şehir, Bir Proje, Bir Büyük Fırsat” kampanyasıyla, yatırımcılar tarafından büyük bir ilgi görüyor. 


Batışehir’in sunduğu avantajlarla artık Konut Değiştirme Vakti


Batışehir Projesi, “Bir Şehir, Bir Proje, Bir Büyük Fırsat” kampanyası kapsamında mevduatın artık yatırım aracı olmaktan çıktığı ve konut faiz oranlarının en düşük olduğu bir dönemde yatırımcılara yüzde 1 peşinat, yüzde 0,49 banka faizi ve yüzde 1 KDV avantajı ile Batışehir’li olma şansı tanıyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl içinde yapılacak olması Batışehir’i hem yatırım hem de yaşamak için konut alacak olanlar için daha da cazip hale getiriyor.


 İstanbul Bağcılar Batışehir de 0,49 faiz oranı! Yüzde 1 KDV!


Siz de şanslı 15 bin kişiden bir olabilirsiniz


Yatay mimari konseptte inşa edilen Batışehir Projesi’nde 14 farklı tipte toplam 3 bin 250 adet konutun yanı sıra otel – rezidans ve ofislerin yer alacağı Batışehir Premium, Doğa Koleji’nin yer alacağı bir eğitim kompleksi ve çok sayıda önemli markanın da bulunacağı bir açık hava çarşısı bulunacak. Batışehir tamamlandığında 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak.



444 5 343

www.batisehir.com


projeye sor



Geri Dön