25 / 04 / 2024

İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje'si yapım işi ihale edilecek!

İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje'si yapım işi ihale edilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işi yaptıracak...



İSTANBUL BOĞAZI KARAYOLU TÜP GEÇİŞİ PROJE, YAPIM, İŞLETME VE DEVRİ İŞİ YAPIM DÖNEMİ MÜŞAVİRLİK HİZMETİ İHALE İLANI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden:


İHALE KONUSU

İHALE DOSYASI SATIŞ BEDELİ (KDV DAHİL)

GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI

İHALE TARİH/SAATİ


İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti

1.000.-TL

Teklif Bedelinin en az %3'ü

14 Ağustos 2013 / Saat 14:00



 

1- “İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti” işinin ihalesi; 14.08.2013 günü saat 14:00’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda İhale Komisyonu huzurunda kapalı teklif alma usulüne göre yapılacaktır.

2- İhalenin Konusu: İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti”dir.

3- İstekliler; ihale dosyasını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Yapım Daire Başkanlığı Kat:9’da ücretsiz olarak görebilirler. İhaleye ilişkin ihale dosyası satış bedeli (KDV Dahil) 1.000.-TL’dir. İhaleye katılmak isteyen istekliler, dosya bedelini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğü’ne yatırmalarını müteakip, aldıkları makbuz karşılığında Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Yapım Daire Başkanlığı’na müracaat ederek ihale dosyasını alabileceklerdir.

4- İstekliler söz konusu işte Teklif tutarının %3’ünden az olmamak üzere istedikleri miktarda Geçici Teminat Mektubu sunabileceklerdir. Teminat olarak kabul edilebilecek değerler, İdari Şartname’nin 26. Maddesinde belirtilmiştir.

5- Teklifler, en erken ihale tarihinden 7 (Yedi) gün öncesinden başlamak üzere ihale tarih ve saatine kadar Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Yapım Daire Başkanlığına elden veya posta ile teslim edilecektir. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir. Saat ayarında Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) Kurumu’nun saat ayarı esas alınacaktır.

6- İhaleye katılacaklarda aranacak şartlar, İdari Şartname’nin ikinci bölümünde belirtilmiştir.

7- Söz konusu ihale, 6111 sayılı Kanunun 133. Maddesine istinaden 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun kapsamı dışında ihale edilecektir.

8- İdare ihaleyi yapıp yapmamakta tamamen serbest olup, İdare’nin bu serbestliğinden dolayı istekliler herhangi bir nam altında İdare’den talepte bulunamazlar.

İlgilenenlere duyurulur.

5776/1-1




Geri Dön