17 / 04 / 2024

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı konut fiyatlarını artıracak!

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı konut fiyatlarını artıracak!

Emiroğulları İnşaat ortaklarından Mustafa Demir, "Fiyatlamaların değişmek üzere olduğu, bir miktar da değiştiği zaman dilimi içerisindeyiz. İstanbul- Bursa-İzmir otobanı tamamlandığında bu fiyatların ciddi miktarda artış olacak." dedi.



Emiroğulları İnşaat, çeyrek aşıra yaklaşan tecrübe ve deneyimiyle konut yapımında önemli projelere imza atıyor. Mudanya'nın Halitpaşa Mahallesi'nde başladığı 11' inci konut projesi olan 'Mavi Yeşil'. 11 blok ve 140 daireden oluşuyor. Konfor ve huzurun ön planda tutulduğu proje sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. 


Emiroğulları İnşaat, Mavi Yeşil Projesinin hemen yanında önümüzdeki ay, 11 blok 32 daireden oluşan Manzara-1 ve ruhsat çalışmaları süren 49 dairelik Manzara-2 projelerini de hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 2017 yaz sonu teslim edilmesi hedeflenen her üç projenin de satışları yoğun şekilde devam ediyor. Satışlardan çok memnun olduklarını dile getiren Emiroğulları İnşaat ortaklarından Mustafa Demir, konut sektöründe kendini geliştiren, yenileyen ve projeleri ile yön belirleyen bir firma olmak için çaba gösterdiklerini ifade etti. 


Mustafa Demir, '"Yerel bir firmadan  ulusal ve uluslararası bir firmaya dönüşmek istiyoruz. Her aşamada kendimizi test eden bir yapımız var. İSO belgesi almak için çalışmalara başladık" dedi.


 Konut almak için en uygun zaman Konut almak için en uygun zaman olduğunu söyleyen Mustafa Demir, "Fiyatlamaların değişmek üzere olduğu, bir miktar da değiştiği zaman dilimi içerisindeyiz. İstanbul- Bursa-İzmir otobanı tamamlandığında bu fiyatların ciddi miktarda artış olacak. Ev sahibi olmak isteyenler bu zaman dilimini iyi değerlendirmeli. Bu noktada firmamız müşterilere her bütçeye uygun konut üretmekte ve cazip ödeme seçenekleri sunuyor" diye konuştu. 


Posta Bursa


Geri Dön