18 / 04 / 2024

İstanbul, Bursa ve Ankara imar edildi!

İstanbul, Bursa ve Ankara imar edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Bilimde olduğu gibi yeryüzünün imar edilmesinde söz sahibi olmuş bir milletiz. Dünya başkenti olan İstanbul'u Bursa'yı Ankara'yı hazırlamış imar etmişiz." açıklamasında bulundu.



Sarı, AK Parti olarak 78 milyonu kucakladıklarını ifade ederek, bu anlayışla yola çıkan bir bakanlık olarak atık toplayıcıları mağdur edecek herhangi bir çalışmanın ya da yaptırımın içinde olmadıklarını söyledi.


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2015 Yılı Faaliyetlerini Değerlendirme Toplantısı Antalya'nın turizm bölgesi Beldibi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, milletvekilleri, Tapu Kadastro Geneler Müdür Vekili Gökhan Kanal'ın yanı sıra taşra teşkilatında görevli yöneticiler katıldı. 2001 tarihinde yeni ve güçlü bir Türkiye ile yola çıktıklarını söyleyen Sarı, millete hizmet mücadelesini hep birlikte sürdürdüklerini söyledi. Daha büyük projeler için çalıştıklarını kaydeden Bakan Sarı, "21.yüzyıl hızlı ilerleme ve gelişme çağıdır. Bu nedenle ülke olarak bilgi çağını ve teknolojinin gelişmesi millete sunma başarısıdır. Her anlamda büyük bir sıçrama yaptık. Kamu hizmetleri hedefini gerçekleştirdik. Bilim tarihinin en büyük temsilcilerini yetiştirmiş bir medeniyetin evlatlarıyız. Türkiye, son 13 yılda büyük bir sıçrama yaptı. Bundan sonra daha çok çalışmalı ülkemizi ve kurumlarımızı çağın ilerisine taşımalıyız. Bilimde olduğu gibi yeryüzünün imar edilmesinde söz sahibi olmuş bir milletiz. Dünya başkenti olan İstanbul'u Bursa'yı Ankara'yı hazırlamış imar etmişiz. Biz şehirleri imar ederken, medeniyetin kalbi olduklarını medeniyetin gücünü, yansıtan bir ayna olduklarını bilerek hareket etmişiz" diye konuştu.


Toplantıda Antalya Emekli Astsubaylar mehter takımı, mehter marşı eşliğinde kısa bir gösteri sundu.


Akşam


Geri Dön