28 / 03 / 2024

İstanbul City çerkezköy'de bitirme kampanyası!

İstanbul City çerkezköy'de bitirme kampanyası!

İstanbul Palmiye Grup'un çerkezköy Kızılpınar'da yapımı devam eden 690 Daire ve 5 bin m2 Avm'den oluşan İstanbul City projesinde kalan 250 dairenin satışını da yılbaşına kadar tamamlanmak için Eylül ayında geçerli olacak yeni bir kampanya başlatıldı



İstanbul Palmiye Grup'un çerkezköy Kızılpınar'da yapımı devam eden 690 Daire ve 5 bin m2 Avm'den oluşan İstanbul City projesinde kalan 250 dairenin satışını da yılbaşına kadar tamamlanmak için Eylül ayında geçerli olacak yeni bir kampanya başlatıldı. Yüzde 10 indirimli kampanyanın sadece Eylül ayında geçerli olacağını açıklayan City projesinin Satış Müdürü Selçuk Sukas, İstanbul City projesinde 440 aileyi ev sahibi yaptıklarını kalan 250 dairenin satışını da yılbaşına kadar tamamlanmasını planladıklarını söyledi.
Selçuk Sukas, yüzde 10 indirimin çok ciddi bir oran olduğunu bunun yanında zaten ev sahibi olmak isteyen insanlara çok cazip şartlar sunduklarını belirterek, 'Banka, kefil, kura, faiz, ara ödeme olmadan insanlara ev sahibi olma imkanı sunduk. Bu imkanların eylül kampanyası ile birleşmesiyle şartların çok daha cazip hale geldiği ve İstanbul City projesinden ev sahibi olabilmek için son fırsatlar doğdu' dedi. Yeni kampanya ile satışların tamamlanacağını belirten Sukas, 'Ev sahibi olmak isteyenleri 4.Levent'te bulunan satış ofisimize bekliyoruz, gelen her misafirimize özel araç ve şoför tahsis ederek şantiye alanına gönderiyor inşaatları ve örnek daireleri görmelerini sağlıyoruz' diye konuştu.

Yeni şžafak


Geri Dön