19 / 04 / 2024

İstanbul City'nin üçüncü etabı satışta!

İstanbul City'nin üçüncü etabı satışta!

Palmiye Grup un çerkezköy'de yaptığı İstanbul City'nin birinci ve ikinci etaplarındaki dairelerin yüzde 70'i satılırken, oluşan yoğun talep üzerine grup üçüncü etap satışlarını başlattı



İstanbul Palmiye Grup Satış Müdürü Selçuk Sukas, banka kredisi olmadan her bütçeye uygun ödeme planı yaptıklarını belirtti.

İstanbul Palmiye Grup, çerkezköy Kızılpınar'da yapımı devam eden istanbul City projesinde yıllardır ev hayali kuranları 42.900 liradan başlayan fiyatlarla, 450 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi yapmayı sürdürüyor, Banka kredisi olmadan, kelİlsiz, faizsiz, kurasız ve ara ödemesiz satış yöntemiyle sektörde kendine önemli bir yer edinen İstanbul Palmiye Grup Satış Müdürü Selçuk Sukas, İstanbul City'yi Vakit'e anlattı.

Selçuk Bey, İstanbul City projesini Vakit okurları için anlatır mısınız

İstanbul City Projesi 26 bin m2'lik alana inşa ediliyor. Bunun 18 bin m2'si yeşil alan, sosyal aktivite ve otopark alanları için ayrıldı. 12 katlı 12 blok, 3 bin 300 m2 alışveriş merkezi ve alışveriş merkezinin üzerine kurulacak 5'er katlı iki rezidans kuleden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere projede 650 daire yer alıyor.

Projede; 24 saat güvenlik, 24 saat ambulans hizmeti, 7/24 kameralı takip sistemi, yarı olimpik yüzme havuzu, süs havuzları, fitness, sauna, tenis kortu, basketbol ve futbol sahası, çocuk parkları, kreş, dinlenme alanları ile birlikte 3 bin 300 metrekare kapalı alışveriş merkezimiz yer alacak. Alışveriş merkezinde istanbul City'de yaşayan insanların bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri mekanları hazırlıyoruz. Market, güzellik salonu, mağazalar, kafeteryalar, restoran, iletişim merkezi, çocuk eğlence alanları gibi site sakinlerinin ihtiyacına yönelik işletmeler kurulacak.

'HER BÜTçEYE UYGUN ÖDEME SEçENEKLERİMİZ VAR'

Daire tipleri hakkında bilgi verir misiniz

1+1 daireler 65 ve 90 metrekare, 2+1 daireler 106,113,116,118 ve 124 metrekare, 3+1 daireler 124,129,133,136 ve 143 metrekare ve 5+1 çatı dubleks olanları ise 218 ile 231 metrekare büyüklüğünde olacak.

Projenizin fiyatlarından bahseder misiniz

Peşin ödemelerde; 1+1 daireler 42.900 TL ile 59.400 TL fiyat aralığında, 2+1 dairelerin fiyatları 64 bin ile 74 bin TL arasında, 3+1 dairelerin fiyatları 76 bin lira ile 91 bin lira arasında, 5+1'ler ise 130 bin lira ile 147 bin lira arasında değişiyor. Dairelerimizi müşterilerimizi bankaya göndermeden, kefilsiz, faizsiz, kurasız ve ara ödemesiz, 1. etapta 20.000 liradan, 2. etapta 10.000 liradan, 3. etapta 5.000 liradan başlayan peşinatlarla satıyoruz. Müşterilerimize birinci etapta 7 yıl, ikinci etapta 8 yıl, üçüncü etapta 9 yıl vade imkanı sunuyoruz. Her bütçeye uygun ödeme tablolarımız mevcut, müşterilerimize özel ödeme tabloları da oluşturuyoruz. Yani İstanbul City'den daire alamamak çok güç diyebiliriz.

Satışlardan memnun musunuz

Satışlar gayet iyi. Birinci ve ikinci etapta dairelerin yüzde 70't satılmış durumda. Bizi tercih eden herkese teşekkür ediyoruz; ama asıl teşekkürü dairelerinin anahtarlannı teslim ettiğimiz gün yapmış olacağız. Ayrıca bu başarıya imza atan satış ekibimi de kutlamak istiyorum.

Banka kredisiz bir sistem daha önce hiç uygulandı mı

Biz 1993 yılından beri inşaat sektöründe olan bir firmayız ve bu işe başladığımız günden beri aynı sistemi uyguluyoruz ve çok iyi işlediği için de bu sistemle devam etmeyi düşünüyoruz. Ayrıca müşterilerimizin talepleri de bu yönde zaten. 'çok iyi kazandıracak bir yatırım yapmak is-tiyorum' diyenleri 4. Levent'teki satış ofisimize bekliyoruz. Gelsinler bir kahvemizi içip, İstanbul City'nin ne kadar ayrıcalıklı bir yaşam alanı' olduğunu; çok özel ve uygun şartlarda daire sahibi olabileceklerini kendilerine anlatalım. Haftanın 7 günü çalışıyoruz ve her müşterimize özel araç ve şoför tahsis ederek şantiye alanını ve bölgeyi gezmelerini, görmelerini sağlıyoruz.

Neden çerkezköy

Bu bölgeye Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri kuruldu. şžu anda 500 civarında fabrika faaliyette. Onlarcasının da yapımı devam ediyor. Bu fabrikalarda şu anda 50 bini aşkın kişi çalışıyor, yerleşim birimindeki nüfus şu anda 200 bin kişiyi aşmış durumda, faaliyete geçecek fabrikalarla birlikte bu rakam devamlı artacak. Organize sanayi bölgesinin yanında 2013 yılında yolcu taşımaya başlayacak olan hızlı tren projesi ve Silivri'ye yapılması planlanan 3. havalimanı bölgenin yarınki fotoğrafını tamamen netleştirdi. Biz inşaatçılar bu bölgeye 'Küçük İstanbul' diyoruz. şžu anda bölgeye; istanbul ve Türkiye genelinden ciddi bir nüfus kayması söz konusudur. Yakın gelecekte bölgede 5 milyonluk bir nüfusun yaşaması planlanıyor.

çERKEZKÖY'DEKİ 'YENİ İSTANBUL'

Yeni bir İstanbul kuruluyor yani

Evet, yeni bir istanbul kuruluyor. Projeye istanbul City ismini vermemizin sebebi de bu ve biz istanbul Palmiye Grup olarak 'İstanbul City' projesiyle bölgeye 40 milyon liralık bir yatırım yapıyoruz ve halkımızın projemize gösterdiği ilgi, ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı bizlere kısa zamanda gösterdi. Bölgenin geleceği çok parlak. Hızlı tren projesi sayesinde İstanbul-çerkezköy arasının 25 dakikaya inecek olması, bölgenin aynı zamanda İstanbul ile birleşeceği anlamına geliyor. Bir düşünün; istanbul içinde trafik yoğunluğundan bir semtten diğer bir semte bir saatte gidemiyorsunuz. Hızlı tren ile 25 dakikada hiç trafik çilesi çekmeden çerkezköy'de olacaksınız. Bu çok makul bir zaman. Velhasıl istanbul'dan da kopmuş olmuyorsunuz, bu da önemli bir ayrıntı.

SIRADA 2 BİN KONUTLUK PROJE VAR

Palmiye Grup'un daha önce imza attığı emlak projeleri hakkında bilgi verir misiniz

Binin üzerinde daire yapıp sahiplerine teslim ettik. Daha önce yaptığımız projeler 150 ve 200'er dairelik projelerdi. Bu şimdiye kadar yaptığımız işlerin en büyüğü. Bu projenin akabinde yine aynı bölgede 2 bin dairelik bir projeyi hayata geçirmek için de şu arıda istişarelerimizi yapıyoruz. Bölgeye çok ciddi talep olduğunu gördük ve bu talebi daha büyük bir proje yaparak değerlendirmek istiyoruz.
Vakit


Geri Dön