26 / 04 / 2024

İstanbul Defterdarlığı'ndan kiralık 2 tarla!

İstanbul Defterdarlığı'ndan kiralık 2 tarla!

İstanbul Defterdarlığı, Büyükçekmece ve Kartal Yenimahalle'deki iki tarlasını üç ve 5 yıllığına kiraya vermek üzere iki farklı ihale düzenledi. Tarlalar çay bahçesi, lokanta ve tarımsal bahçe olarak kullanılmak zorunda



İstanbul Defterdarlığı, kentin iki farkı noktasındaki iki tarlasını 3 ve 5"er yıllığına kiraya vermek üzere iki farklı ihale düzenledi. Kiraya verilecek olan ilk tarla Büyükçekmece"de bulunuyor. 4 bin 295 metrekare yüzölçümüne sahip tarlayı çay bahçesi, lokanta, kahvehane, büfe ve otopark olarak kullanılmak üzere 5 yıllığına kiraya vermeyi planlayan Defterdarlık, taşınmaz için toplam tahmini bedeli 17 bin TL, geçici teminatı ise 5 bin 100 TL olarak tayin etti. İhale 2 Aralık 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Defterdarlığı Kartal Yenimahalle Soğanlık"taki 986 metrekarelik tarla ve çalılığı da   3 yıllığına kiraya vermek üzere ihale düzenledi. Bahçe olarak kullanılmak şartı ile kiraya verilecek olan tarlanın tahmini fiyatı 17 bin 750 TL olarak tayin edilirken geçici teminat olarak 5 bin 325 TL tayin edildi. İhale 6 Aralık 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön