20 / 04 / 2024

İstanbul Defterdarlığı'ndan kiralık üç taşınmaz!

İstanbul Defterdarlığı'ndan kiralık üç taşınmaz!

İstanbul Defterdarlığı ikisi hastane kantini ve birisi de ikametgah alanı olmak üzere üç taşınmazı kiraya vermek üzere ihale düzenledi. Taşınmazların her üçüde Üskidar'da bulunuyor



İstanbul Defterdarlığı ikisi hastane kantini ve birisi de ikametgah alanı olmak üzere üç taşınmazı kiraya vermek üzere ihale düzenledi. Taşınmazların her üçüde Üskidar'da bulunuyor.

Üsküdar Altunizade"deki Üsküdar Devlet Hastanesi Velidebağ Ek Hizmet Binasının 160 metrekaresi kapalı alan, 292 metrekaresi açık alan olmak üzere toplam 452 metrekarelik kantin mahalli için 250 bin TL tahmini kira bedeli belirleyen Defterdarlık, geçici teminat olarak 75 bin TL istiyor. Üç yıllık kiralama süresi olan ihale 29 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yine Üsküdar"daki Devlet Hastanesi"nin kantinin de kiraya vermek isteyen İstanbul Defterdarlığı 162 metrekarelik kantin mahalli için 230 bin TL tahmini fiyat, 69 bin TL de geçici   teminat belirledi. Burasını da üç yıllığına kiraya vermek isteyen İstanbul Defterdarlığı ihaleyi 29 Kasım 2010 tarihinde yapacak.

Defterdarlığın kiraya vereceği bir diğer taşınmaz da Üsküdar Bulgurlu Mahallesi Karlıdere  Caddesi"nde bulunuyor. İmar planlarında tarla olarak görünen taşınmazın üzerinde üç adet tek katlı bina, depo ve bahçe builunduğu için Defterdarlık bu gayrimenkulün ikametgah olarak kullanılmasını şart koşuyor. 4 bin 620 metrekaresi 5 yıllığına kiraya verilecek olan taşınmaz için tahmini bedel   olarak 185 bin TL isteyen İstanbul Defterdarlığı geçici teminat olarak 55 bin 500 TL   talep etti. Bu taşınmazın ihalesi de 29 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.

 Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

İstanbul Üsküdar"da kiralama zamanı
İstanbul Defterdarlığı ikisi kantin, birisi ikametgah alanı olmak üzere Üsküdar"da 3 taşınmazı kiraya vermek üzere ihale düzenledi.
İstanbul Defterdarlığı"nın kiraya vereceği taşınmaz Üsküdar Devlet Hastanesi Velidebağ Ek Hizmet Binası"nda bulunuyor. Hastane kantinini üç yıllığına kiraya verecek olan Defterdarlık, 160 metrekaresi kapalı, 292 metrekaresi açık alan olmak üzere toplam 452 metrekarelik kantin mahalli için 250 bin TL tahmini kira bedeli belirlerken geçici teminat içinde 75 bin TL istedi.
Yine Üsküdar"daki Devlet Hastanesi"nin kantinini kiraya vermek isteyen İstanbul Defterdarlığı 162 metrekarelik alan için 230 bin TL tahmini fiyat, 69 bin TL de geçici teminat belirledi.
Defterdarlığın kiraya vereceği son diğer taşınmaz da Üsküdar Bulgurlu Mahallesi Karlıdere   Caddesi"nde bulunuyor. İmar planlarında tarla olarak görünen taşınmazın üzerinde üç adet tek katlı bina, depo ve bahçe olduğu için Defterdarlık bu gayrimenkulün ikametgah olarak kullanılmasını şart koşuyor.
4 bin 620 metrekaresi 5 yıllığına kiraya verilecek olan taşınmaz için tahmini bedel olarak 185 bin TL isteyen İstanbul Defterdarlığı, geçici teminat olarak 55 bin 500 TL talep etti. Her üç taşınmazında ihalesi 29 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.


Geri Dön