19 / 04 / 2024

İstanbul Defterdarlığı'ndan Pendik'te satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı'ndan Pendik'te satılık arsa!

Pendik"te konut yapmak isteyenler için İstanbul   Defterdarlığı Pendik   Esenyalı"da Hazine hisseli 3   bin 500   metrekare yüzölçümündeki arsanın 2006 metrekaresini satışa çıkardı



İstanbul   Defterdarlığı Pendik   Esenyalı"da Hazine hisseli 3   bin 500   metrekare yüzölçümündeki arsanın 2006 metrekaresini satışa çıkardı.

İmar planlarında konut alanı olarak işaretlenen ve 2006   metrekaresi Hazine"ye ait olduğu için sadece bu kısmın satışa çıktığını belirten İstanbul Defterdarlığı yetkilileri, ihalenin 3 Aralık 2010 tarihinde gerçekleştirileceğini ifade ettiler.

Konut alanı imarlı arsa için tahmini   bedel olarak 1   milyon 405   bin TL   tayin eden İstanbul Defterdarlığı, geçici teminat   olarak 281   bin TL istedi.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön