26 / 04 / 2024

İstanbul Doors Grubu yeni restoranını Aralık'ta açacak!

İstanbul Doors Grubu yeni restoranını Aralık'ta açacak!

İstanbul Doors Grubu'nun yeni konseptini oluşturduğu ilk restoranını aralık ayında açacağı konuşulurken, grup yeni markadan 20-30 adet restoran açacağını da duyurdu



Yeme içme sektöründe büyüme eğiliminde olan İstanbul Doors grubu, Etiler, Bebek ve Ortaköy'de şubeleri bulunan Paul pastanelerini bünyesine dahil etti. Bünyesinde Anjelique, Vogue, Zuma, Da Mario, Wan-na, Kitchenette gibi markaları bulunduran grup yaratacağı, yeni markanın başına da Paul Cafe'nin sahibi olan Sara Kızıldel'i getireceği öğrenildi. Grubun yeni markasının adı belirtilmezken Kithcenette markasının bir alt markası ve 'fast food' konseptinde olacagı bildirildi.

AÇILIŞ ARALIKTA YAPILACAK
Satın alma ile 30 Haziran tarihi itibariyle tüm Paul Cafe'ler kapandı. Etiler, Yeniköy ve Bebek dışında Ortaköy'de Radisson Sas Otelin altında da Paul Cafe bulunuyordu. İstanbul Doors Grubu'nun yeni konseptini oluşturduğu ilk restoranını aralık ayında açacağı konuşulurken yeni markadan 20-30 adet restoran açılacağı da öğrenildi. İstanbul Doors Grubu'nun ayrıca yeme içme sektörüne eleman yetiştirecek aşçılık ve servis eğitim danışmanlığı hizmeti verecek olan bir şirket de kurmaya hazırlanıyor. Kızıldel'in bu şirkette de danışmanlık ve eğitim vereceği bildirildi. Kızıldel ailesi 1994'te Fransız Paul Ekmek Butikleri İşletmeyi Türkiye'ye getirmişti.
Sabah-Dilek Taş

 


Geri Dön