19 / 04 / 2024

İstanbul Ev Tekstili Fuarı katılımcı profilini genişletiyor!

İstanbul Ev Tekstili Fuarı katılımcı profilini genişletiyor!

Alanında dünyanın ikinci büyük fuarı seçilen İstanbul Ev Tekstili Fuarı (Evteks) katılımcı profilini genişletiyor....  



Alanında dünyanın ikinci büyük fuarı seçilen İstanbul Ev Tekstili Fuarı (Evteks) katılımcı profilini genişletiyor. Bu yıl bin 500 markanın katılımının beklendiği Evteks'te halıcılar da yer alacak. CNR EXPO'nun 40 bin metre karelik dört yeni salonunun da eklenmesi ile Evteks, katılımcı profilini genişletti. Bu yıl bin 500'ün üzerinde markanın katılımının beklendiği Evteks'te, dünyaca tanınan Türk halıları da ulusal ve uluslararası alıcılarla buluşacak.

İstanbul Fuarcılık tarafından organize edilen Evteks, Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) ve Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TETSlAD) destekleriyle 18-22 Mayıs 2011 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.
Tekstil alanında çalışmalarını sürdüren dünyaca ünlü tasıanmcılann katılacağı ve sektördeki son yeniliklerin tanıtılacağı fuar, yeni katılımcılarına da ticari alanda yeni fırsatlar sunacak. 1 milyar dolarhk ihracat hacmiyle dikkat çeken halı üreticileri de bu yıl 17. yapılacak Evteks fuarında yer alacak.
Dünya


Geri Dön