28 / 03 / 2024

İstanbul Halı İhracatçıları Birliği'nin yeni başkanı Uğur Uysal oldu!

İstanbul Halı İhracatçıları Birliği'nin yeni başkanı Uğur Uysal oldu!

İstanbul Halı İhracatçıları Birliği'nin (İHİB) yönetim kurulunda 10 yıldır aktif olarak görev alan Uğur Uysal, İHİB'in yeni dönem başkanı seçildi. Uysal, 12 maddelik bir değişim planı hazırladıklarını söyledi...



İstanbul Halı İhracatçıları Birliği'nin (İHİB) yönetim kurulunda 10 yıldır aktif olarak görev alan Uğur Uysal, İHİB'in yeni dönem başkanı seçildi.


Oyların çoğunluğunu alarak İHİB Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Uğur Uysal, Genel Kurula hitaben yaptığı konuşmada 16 yıldır halı sektörünün her kademesi ile ilgilendiğini ve değişim için aday olduğunu belirterek "Daha demokratik olmak, büyük küçük demeden tüm ihracatçıya eşit söz hakkı tanımak için buradayız. İhracatçının derdini dinleyen, sektörün gelişimi için ortak akıl oluşturacak bir yönetim kurulu oluşturduk " dedi.


Değişimin kaçınılmaz olduğunu ve bunun için yeni yönetim kurulu ile birlikte 12 maddelik bir değişim planı hazırladıklarını söyleyen Başkan Uğur Uysal , “Isparta Halı İhtisas Gümrüğü'nün İstanbul'a getirilmesi, eski halı ve kilimlerin ithalatının serbest bırakılması, Halı Meslek Lisesi'nin açılması, markalaşma, ürün geliştirme, satış teknikleri ve devlet teşvikleri ile ilgili sektöre eğitimlerin verilmesi gibi çalışmalar öncelikli hedeflerimizdir" diyerek sözlerini tamamladı.


Dünya Gazetesi


Geri Dön