25 / 04 / 2024

İstanbul Inn Levent lasnman fiyatları!

İstanbul Inn Levent lasnman fiyatları!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

İstanbul Inn Levent lasnman fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk etabında 130 bağımsız birimin satışa sunulduğu projede 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı seçenekler yer alıyor.



Ünal İnşaat ile Özler İnşaat Ortaklığı ile yükselen  İstanbul Inn Levent  Konutları 24 Nisan Cuma günü basına tanıtılacak. Proje Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Teslimleri 1 yıl sonra gerçekleşecek olan İstanbul Inn Levent lasnman fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Proje 200 milyon dolar yatırım bedeline sahip.


Dairelerin büyüklükleri minimum 59 metrekare olarak tasarlanan İstanbul Inn Levent Residence  15 bin 250 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje Tekfen Tower projesinin hemen arkasında bulunuyor.


Şişli İstanbul Inn Levent 'te stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve penthouse daireler mevcut. Proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede inşa ediliyor. 


İstanbul Inn Levent lasnman fiyatları!

Toplam 5 bloktan meydana gelen İstanbul Inn Levent 'in ilk bloğu satışa sunuluyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 4 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. 


İstanbul Inn Levent satış ofisi telefon: 0 212 679 58 58

Web: www.unalinsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön