18 / 04 / 2024

İstanbul Inn Levent projesi Ünal İnşaat imzasıyla yükseliyor!

 İstanbul Inn Levent projesi Ünal İnşaat imzasıyla yükseliyor!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

Ünal İnşaat'ın en yeni projesi İstanbul Inn Levent'in inşaatı Aralık ayı sonunda başlıyor. Projede fiyatlar 262 bin liradan başlayarak değişiyor...




Ünal İnşaat imzasıyla yükselen  İstanbul Inn Levent  projesi 17 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Toplamda 135 adet konut ve ofislerden meydana gelen İstanbul Inn Levent projesinde 1+1 ve 2+1 konut tiplerinden oluşuyor.


İstanbul Inn Levent fiyatları 262 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 daireler 48 metrekare ve 68 metrekare, 2+1 daireler 69 metrekare ve 89 metrekare olarak tasarlandı.


Aralık ayının sonunda inşaatının başlayacağı İstanbul Inn Levent projesinde teslimler Aralık 2014'te yapılıyor. İstanbul Inn Levent projesi içerisinde kapalı otopark, cep sineması, pilates, yoga, oyun odası, ütü ve çamaşır odaları, parti ve karaoke odası, ilkyardım müdahale odası, çok amaçlı salon, kapalı yüzme havuzu, sauna, spa, sanat odası gibi sosyal imkanları barındırıyor.


İstanbul Inn Levent projesi Kanyon AVM'ye 100 metre, Büyükdere Caddesi'ne 200 metre uzaklıkta yükseliyor. Proje Tekfen Tower ve Levent Loft projesinin arka tarafında hayata geçiriliyor.



0 212 679 58 58

www.unalinsaat.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön