23 / 04 / 2024

İstanbul İtfaiyesi Bursa'daki yangına müdahale ediyor!

İstanbul İtfaiyesi Bursa'daki yangına müdahale ediyor!

Bursa'da öğle saatlerinde sanayi bölgesinde bulunan iplik ve kumaş fabrikasında çıkan yangına İstanbul İtfaiyesi yangın söndürme uçağı " Alev Kartalı " havadan köpük ile müdahale ediyor.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Bursa'daki fabrika yangınına "Alev Kartalı" ile müdahale ediyor.


Bursa'da öğle saatlerinde  sanayi bölgesinde bulunan iplik ve kumaş fabrikasında çıkan yangına İstanbul İtfaiyesi yangın söndürme uçağı "Alev Kartalı" havadan köpük ile müdahale ediyor.


Yangının çok geniş alanda devam etmesi nedeniyle karayolu ile de takviye itfaiye birlikleri gönderildi. "Kocayusuf" çok maksatlı itfaiye aracısında aralarında olduğu 6 itfaiye aracı ile 15 personel söndürme çalışmalarına katılıyor.


Öte yandan, yangında 10 itfaiye personeli dumandan  etkilenerek hastaneye kaldırıldı. "Alev kartalı" köpük kullanarak 21 sorti yaptı. Yangına karadan ve havadan müdahale devam ediyor.


Toplam 90 bin metrekarelik bir kapalı alana sahip 135 bin kilometrekare üzerine kurulan RB Karesi İthalat İhracat Tekstil San. Tic. A.Ş ye ait iplik ve kumaş dokuma fabrikası yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.



İBB


Geri Dön