26 / 04 / 2024

İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm paneli düzenleniyor!

İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm paneli düzenleniyor!

İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm paneli düzenleniyor. Panel, Üsküdar Üniversitesi ile Marmara Mühendis, Mimar ve Teknik Elemanlar Federasyonu ( MÜTEF ) işbirliğinde düzenlenecek.



Üsküdar Üniversitesi ile Marmara Mühendis, Mimar ve Teknik Elemanlar Federasyonu (MÜTEF) işbirliğinde düzenlenecek “İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm” panelinde,  “Şehrin Kimliği”, “Kavramsal Olarak Kentsel Dönüşüm Yöntem ve Uygulamaları” ve “Kentsel Dönüşümde Jeofizik Mühendislerinin ve Meslek Odalarının Katkıları” konuları masaya yatırılacak.


Dumankaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı İdris Atabay, Jeofizik Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Prof. Dr. Ali Osman Öncel’in konuşmacı olarak yer alacağı panel 30 Kasım'da saat 12'de  Üsküdar Üniversitesi Altunizade Kampüsü Nermin Tarhan konferans salonunda gerçekleştirilecek.


Geri Dön