19 / 04 / 2024

İstanbul Konutları'nda 700 bin dolara! Hemen teslim!

İstanbul Konutları'nda 700 bin dolara! Hemen teslim!

Hemen teslim edilen İstanbul Konutları'nda fiyatlar 700 bin dolardan başlıyor



Özen Yapı'nın Kadıköy'de hayata geçirdiği İstanbul Konutları, 2 bin 180 metrekare arsa üzerinde 4 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.

15 katlı tek blokta 30 konuttan oluşan projede, alanları 175 metrekare olan 4+1 tipinde konutlar yer alıyor.

Suadiye´de Bağdat Caddesi´ne yaklaşık 350 metre mesafede olan İstanbul Konutları'nda kalan 5 konutun satışı devam ediyor.

Fiyatların 700 bin dolar ile 900 bin dolar arasında değiştiği projede tamamı peşin ödemelerde indirim yapılabiliyor. Tüm bankalardan konut kredisinin kullanıldığı İstanbul Konutları için firma bünyesinde de minimum yüzde 50 peşinatla 12 aya kadar vadelendirme yapılıyor.

İnşaatına 2007 Haziran'da başlanan ve 14 aydır yaşamın devam ettiği projede konut teslimi hemen yapılıyor.

İstanbul Konutları'nda; yüzme havuzu, giyinme odaları ve duslar, toplantı salonu, sauna, fitness salonu, her dairenin kapalı depo alanı, kapalı otopark, kesintisiz jenaratör, 2 adet 4´er kişilik TSE standartlarına uygun çift hızlı yolcu ve 1 adet yük asansörü, kameralı güvenlik sistemi, 24 saat özel güvenlik yer alıyor.

Akıllı bina sistemi ile donatılan proje, adalar ve deniz manzarasına sahip.

1971 yılında kurulan Özen Yapı, lüks konut ve iş merkezi inşaatı, tarihi eser restorasyonu, bina yenileme, kat karşılığı inşaat ve her türlü yapı tadilatı alanında hizmet veriyor.Özen Yapı, Büyükada ve İstanbul'un seçkin semtlerinde yönetmeliklere uygun, depreme karşı dayanıklı, estetik ve lüks konutlar yapıyor. Talep geldiği takdirde kişiye özel projeler de üretiliyor.

216 464 21 92
www.ozenyapi.com.tr
[email protected]

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön