20 / 04 / 2024

İstanbul Lounge 2 nerede, nasıl gidilir

İstanbul Lounge 2 nerede, nasıl gidilir

Eroğlu Yapı'nın Halkalı'da inşa etmeye başladığı ve 24 ay sonra teslim etmeyi planlandığı İstanbul Lounge 2 nerede, nasıl gidilir Projede fiyatlar 86 bin 500 TL'den başlıyor



İstanbul Lounge 2 nerede, nasıl gidilir

Atakent Mah. 235.Sok. No:19 , Halkalı-Küçükçekmece, İstanbul

İstanbul Lounge 2 Projesi, Uluslararası Doğa ve Eğlence Parkının hemen yakınında inşa ediliyor. Aracınızla ulaşmak isterseniz; Bahçeşehir yönünden ve FSM köprüsünden gelinirse, Tem otoyolundan Bahçeşehir istikametinde Mahmut Bey Tem gişelerinden önceki Olimpiyat Parkı çıkışı tabelalarından sonra sadece 5 dakika da ulaşabilirsiniz.

E5ten gelmek isterseniz, Havaalanı sapağından Basın Ekspres yolu üzerinde ilk Halkalı sapağından hiç bir yere sapmadan Halkalı meydana çıkılır. Meydanda Mehmet Akif Ersoy Göğüs Hastalıkları Hastanesi önünde 1 km ileride sağda yer almaktadır.

İstanbul Lounge 2; Olimpiyat Stadına sadece bir kaç dakika, Atatürk Havalimanına sadece 8km, Bakırköy Deniz otobüsüne14km, Otogar-Bauhausea 1 3km, E6 Karayoluna 5km, İstoça /km, Hürriyet Gazetesine 3km, ATV-Habertürke 6km, Kanal D ve Milliyet ve Dünya Gazetesine 7km mesafededir.

Toplu taşıma ile; İEETnin 98-S Bakırköy-Konutbirlik aracı ile İstanbul Lounge 2 projesine ulaşabilirsiniz.

www.erogluyapi.com.tr
444 37 97


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön